Hocam az önce bende hd 200 e bakıyordum eksi ve artı tarafları nedir bilginiz var mı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Pcx kullanan arkadaşlar iki kişi kaç yapıyor (150 kg)
Hocam az önce bende hd 200 e bakıyordum eksi ve artı tarafları nedir bilginiz var mı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Pcx kullanan arkadaşlar iki kişi kaç yapıyor (150 kg)
Pcx kullananlar acaba iki kişi çok sorun olur mu
Birde sym joyride deki varyatör problemini yaşayan var mı
her scooterde olur o bende yamaha bws vardı ondada vardi
yağı değişirken temizletirsin sonra miss gibi olur
olay içeri toz kaçması başka bişey değil
temizlenince vuruntu gidiyor
2.000 de 1 ben temizletiyorum
4.000 kmdir kullanıyorum cok mutluyum 2 defa uzun yolda yaptım koltuk ve otorus pozisyonu hiç yormadi
üzerindeki maxis marka lastikler iyi sayılır
duro marka honda lastiklerine 10 çeker
10-11 bin bütcen olsa tabiki x-max derdim ama
5.500-8.000 arasina alınca en iyi scooter bence sym joyride
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
hd evonun bagajı ufak ve bence tipsiz
joyridenin yanında yavrusu gibi kalıyor tek artısı jantı büyük
artcının rahatını düşünüyorsan joyrideyi al geç.bak 3 mesajdır joyride diye kendimi yırtıyorum.kotu olsa önermen.parasına göre süper
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Honda PCX de tayland üretimidir, ama japon menşei olan firmadır.
Dünya markası bosch un çinde de fabrikası var ona bakarsan, hatta dünyadaki tüm dizel enjektörleri bursa daki fabrikada üretilir.
Sym / Kymco gibi taiwan menşei olan motorların plastik kalitesi bir mondial / kanuni gibi değildir daha iyidir, ancak bir honda / yamaha / suzuki kadar olamaz. İnceledim ordan biliyorum.
İki kişilik sık yolculuk yapacaksan zaten alman gereken scooter maxi olmalıdır.
Pcx in esp modeli 115 km hıza kadar cıkar. 2 kişi kullanımda arka selesi rahatsızdır.
Fakat bahsettiğin motorların icinde en iyisi pcx dir.
25 tl ye deposu dolar şehirici 180-200 uzunyol da 260 km ye kadar gider.
Motoru enjeksiyonludur, start stop özelliği vardır, marşına basınca diğer motorlarda olan gıy gıy gıy sesi duymazsın, şarj dinamosu hem şarj etme hem motoru çalıştırma özelliğindedir.
Gidonu yatay oldugundan virajlarda istediğin gibi yatırabilirsin.. yol tutuşu iyidir.
Daha ayrıntılı olarak altın elbiseli adam ın incelemesine bakabilirsin.
Neyse artık ikisinden birini alıcam yardımlarınız için hepinize çok teşekkürler
şu an fiyat performans dengesine göre değerlendirildiğinde alınabilecek en iyi scooter yamaha x-city dir.
Haklısınız ancak x city nin fiyatı biraz pahalı geldi bana
Selamlar Mustafa
Bu haftasonu biriki bayi gezdim. rks outlook 150 diye bir model var. Macar malı keeway marka imiş. Yıl sonu stok eritme nedeniyle çok uygun fiyata veriyorlar. Alet su soğutmalı ve oldukça sağlam görünüyor. Kalitesi Kymco ile aynı gibi geldi bana. Bir bak istersen. Ben de çok kararsız kaldım. Sıfır alınca 600TL da masrafı oluyor her motorda; honda-yamaha modelleri güzel elbette ama 7000-8000 gibi rakamlar biraz aşıyor bütçeyi. Daha mont kask eldiven vs de alıcaz. hepsi birden üzer adamı.
Şu an sym fiddle2 alacağım gibi görünüyor.
bws 125 tavsiye ederim kardeşim ben aldım çok memnunum tek sevmediğim tarafı amortisör ayarının olması.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)