Yeni motorum - Kymco Agility City 125 ve Yeni Kask Acerbis
Reklamlar
-
29 Ağustos 2013, 13:16
Reklamlar
-
29 Ağustos 2013, 13:28
hayırlı olsun kaskın fiyatı ne kadar? =)
-
29 Ağustos 2013, 13:31
375 TL fiyatı var , ben daha uyguna alabiliyorum. Düşünürsen haber ver, yardımcı olurum.
-
29 Ağustos 2013, 13:39
Mechanix adlı üyeden alıntı
375 TL fiyatı var , ben daha uyguna alabiliyorum. Düşünürsen haber ver, yardımcı olurum.
marushin 777 kullanıyorum.
uzun yol yapmak zulum oluyor full face kaskla.
yakında touring kask almam lazım diye düşünüyorum.
-
29 Ağustos 2013, 13:47
Marmaris'te görmüştüm bu motordan baya incelemiştim güzel motor güle güle kullanın.
-
29 Ağustos 2013, 14:05
Açık kask kadar rahat bu açıkcası. Tavsiye ederim sonuna kadar. İstanbuldaysan gidip denemeni tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
Teşekkür ederim .
-
29 Ağustos 2013, 14:32
hayırlı olsun...bununda tüketimi fazla diyorlar...
-
29 Ağustos 2013, 15:44
Güle güle kullan.Kaskı ben de kullanıyorum şehir içinde oldukça rahat.80 km hıza kadar konforlu ve ferah.Ancak daha yüksek hızlarda çok rüzgar ve ses alıyor.O yüzden yeni kask siparişi verdim uzun yol için.
-
29 Ağustos 2013, 16:07
mete_han adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun...bununda tüketimi fazla diyorlar...
Net rakam çıkarmadım daha , ama hesaplayınca burada paylaşırım.
Tayfun , evet yüksek hızda konforsuz olması normal. Teşekkür ederim.
-
Motorunuz çok güzel güle güle kullanın.
Benimde seçeneklerim arasına aldığım bir model. özelden size maliyetini belirtirseniz memnun olurum.
-
Ses yapmayan kask yok galiba, tek yol yüksek ön cam
-
Deeplord adlı üyeden alıntı
Motorunuz çok güzel güle güle kullanın.
Benimde seçeneklerim arasına aldığım bir model. özelden size maliyetini belirtirseniz memnun olurum.
Ben 3000 TL ye aldım. Özel'e gerek yok.
-
güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
-
Hayırlı olsun kaç km de aldınız? Konforu falan nasıl. Kask sanki biraz cross tarzı ağırlığı ne kadar sele altına sığıyor mu?
-
yeni motorun hayırlı olsun, yalnız kask gerçekten hoşuma gitti güle güle kullan,
kazasız sürüşler.
-
Hayırlı olsun.Merakla tüketim değeri bekliyoruz...
-
yeknet adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kaç km de aldınız? Konforu falan nasıl. Kask sanki biraz cross tarzı ağırlığı ne kadar sele altına sığıyor mu?
Motoru 8000 km de aldım. Şu anda 10.500km'de. Konforu çok iyi değil. Ama kullanımı çok eğlenceli. Kask evet cross tipi bir model. Acerbis zaten. Sele altına yarım kask bile sığmıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
tanjuzafer adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.Merakla tüketim değeri bekliyoruz...
Yakıt tüketimi 100km'de 4 lt civarında. Pek düşük sayılmaz
Bu aralar cross'a geçiş yapma gibi bir düşüncem var. Evim çekmeköy'ün iç kısımlarında. Çevrem offroad parkuru dolu. Plakasız , ruhsatsız ve uygun fiyatlı cross bakıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)