Konunuzu bastan sona okudum gercekten sym yi almaya niyetlenen bircok insan icin en faydali konu olmus,oncelikle yeni arabaniz ve scooteriniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin...
Gts250ievo yu bende ciddi ciddi almayi dusunuyordum fakat aklimda hep racing tarzi oldugu icin hem de zaten pcx kullicisi oldugum icin gittim ninja250r aldim,500 km de beyaz bir melek
ninjadan 1 hafta sonra pcx imi sattim ki toplamda 2 hafta kullandim
110 da kesici olmasi ve boyutlari nedeniyle pek rahat edemedim(1.85 100 kg),ninjamida ayni sekilde gecen yaz 20 bin km de yine burdan bi arkadasima sattim,racing-scooter ikilisi gercekten buyuk rahatlikti yani ninja her ne kadar 250cc de olsa kalkip markete onunla gidemiyordum e ayni sekilde arabaylada git gel surekli sehirici benzini iciyordu
neyse artik sonunda bu yaz hayalini kurdugum 600F e kavustum hersey guzel hos,fakat isler bi sure sonra degisti,yine sehirici problemi tabiki
600F in isinmasi sogumasi harareti derken bisiklete kaliyorduk
e arabamida degistirmistim onun yakiti bambaska bi boyut zaten
sehirici icin bu sefer scooter yerine atv tercih ettim hem kardesimde sorunsuz kullanabilsin hemde arada arazi yaparim diye gayette memnunum cok sukur bi sorun cikarmadi,arazidede beni uzmuyor
yani acikcasi baya memnundum taa ki bu konuya denk gelene kadar
zaten ilk askim olan gts i bide burda okudum bakiyorum,konfor,yakit,kalite derken ask yine kiprasti :D ve su anda kibrista tatildeyim burda kiralayan 1-2 yer var derken bi baktim lobinin onunde siyah gts duruyor
) normalde her ne kadar beyaz takintilida olsam mat siyahi bambaska duruyormus,gittim inceledim(yakindan ilk incelememdi) ve kullanmadan asik oldum diyebilirim
Tr ye donuste atv yi satip bundan almak istiyorum 8 bin civarina,su an aklimdaki tek soru kardesim,atv yi arkasinda ben varken vs kullaniyordu(15 yasinda) fakat scooter icin guvenemem zaten oda kullanmak istemez,sonucta atv de onun
tamam derse atv yi satip ustune 1-2 koyup almayi dusunuyorum,tekrar bir racing-scooter ikilisi yapicam insallah
Mesaj uzun oldu ama gts on planda butun motosiklet hayatimin ozetidir
)