Hangisi daha iyi ve yakit tuketimleri hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim.simdiden tesekkurler.
Hangisi daha iyi ve yakit tuketimleri hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim.simdiden tesekkurler.
Yamaha Majesty 400 cc - 20 km/l - 47 mpg = 5 lt 100 km yola
Suzuki Burgman 400 cc - 22 km/l - 52 mpg = 4.54 lt 100 km yola
yazılan değerler benim xciting ile aynı bazı arkadaşlar bu değerlerin çok olduğunu ve motorunun daha az yaktığını idda ediyor
Suzuki Burgman 400 tabikide
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
bende iki ay önce ikisi arasında kalmıştım, iki motorada bindim ve burgmanda karar kıldım, iyiki de öyle yapmışım.
rahatlık 10 numara, sele altı kocaman, sağda solda bir sürü torpido var.
yakıt tüketimi ise mükemmel. 80-90km sabit hızda 3,0lt görüyor benimki. hatta 2,8 gördüğü bile oldu ama çok çok dikkat edersen. bu aralıkda 3,2den yukarı çıkmaz. ş.içi ise 5,-5,5lt civarı. ortalama ise bende 4,2 oluyor. 400cclik bir makina için mükemmel.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Bu benim 4.burgmanım.8 sene içinde 12-13 değişik tiplerde ve cc lerde scooter kullandım ama vazgeçemedim işte.Mümkünse ikisini de test et hangisinin üstünde kendini rahat hissediyorsan onu al.
Hayırlısı olsun.
Yazılan değerler bana görede fazla agresif kullanımda olacak değerler.Ben beverly 500 sahibiyim ve 100 km de 4 lt ye çıkmadım.Majesty mi burgman mı derseniz,zamanında benimde ikilemde kalıp araştırdığım bir soruydu ama araştırınca maxi scooterda burgmanın rakipsiz olduğunu gördüm.Tek kusuru altının kasislere çarpmasıdır bence.
Burgmani deme sansim oldu alti biraz alcak kasislerde vuruyo.majestiyi deniyemedim.burgmunda km onemlimi mesela 2005 model 18000 km bi burgmanin degeri nedir.yada 2006 model 10000 km majestinin degeri nedir.
Majesty kategorisinde 1. geldi tüm 400 lükler(burgman400, majesty400,piaggio mp3 400 ,aprilia atlantic 400, silverving 400 ) icinde. Bi dergide test yazısı vardı ama bulamadım. Motor-on du galiba. Yakıt değerleri birbirlerine oldukca yakın bunun üzerinde pek durma. Ben majesty öneririm, tipi oldukca yakışıklı ve dolgun bir maxi. Burgman kullanıcıları darılmasın ama alınacaksa 650 si alınır. 400 de lider majesty dir. Kendim Piaggio evo400 kullanıcısı olmama rağmen, majesty nin hepsinden kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Burgman ı rakipsiz gören arkadaslar biraz abartıyor gibi..
Bugun biseye sahit oldum sahibinden.com da majestiyi ocakta ilanini vermis merakettim aradim hala satamamis genelde ilanlar temmuzla kasim arasi 2. eli galiba biraz yavas gibi.
şehirlere göre de çok fark ediyor scooter satışları Antalya ve bilimum ilçelerinde peynir ekmek gibi ama izmir merkezde nispeten düşük. kıyı şeridinden ayrıldın mı satması ölüm. ilanları iyi incelerseniz eski tarihli ilan çok. yeni tarihli ilanlarda özellikle kıyı şeridinde hele ki turistlik yerde çok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)