Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arkadaşlar Scooter Almaya Karar Veremedim

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kararsız kaldı : )
    Öncelikle hepinize iyi günler dilerim. Aslında Vitesli motor almayı düşünüyorumdum yamaha yzf 125 r yada Honda CBR 125 r Gibi bir motor Sonradan Vazgeçtim ve birazda maddiyat ağır geldi Öncelikle Scooter almaya karar verdim ama en fazla 2 700 civarında olması gerekiyor Benim araştırmalarım sonucu MONDİAL 150 ZNX modeli var hoşuma giden ve bunda karar kıldım gibi ama hayla kafam karışık bi öneriizin varmı veyahut bu motoru kullanan arkadaşlar yorum alabilirmiyim (En uzun gideceğim yol mesafesi gidersem tabi Gidiş Dönüş 160 km Gerisi 50 30 20 km gezinti için ) Bu da bilgi olarak kalsın ne dersiniz değer mi zaten yazın 4 ay falan bineceğim diğer aylarda kitliyorum motoru . Fikirleriniz acil biçmden verirseniz çok memnun olurum Şimdiden Hepinize Çok Teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Peki Mondial pek iyi değilmidir . Bunları biliyorum ama görüntü ve 150'lik olması bakımından birazdaha cazip kılıyor nedense

yargan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Boxer 150
    Walla arkadaşım bn mondial zc150 kullanıcısıyım ve bu zamana kadar bana sorun cıkartmadı.Bakarsan bağ bakmassan dağ olur

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kymco agility 125

Bahsettiğin paraya yakın sıkı bir pazarlıkla alabilirsin

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    mondial yerine sym veya kymco nun 125 lik 2.ellerine bak ,o paraya çok temiz motorlar bulabilirsin ve senelercede binersin,mondial ve diğer çin malları daha az dayanıklı olacağı için aldığına alacağına pişman eder insanı
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Motosikleti
    Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim. 150 znx aldım öncelikle motor baya bir güzel ilk gun 80 km'lik bir yoldan getirdiğim için biraz problem oldu Petrol ofisinden aldığım yakıt benzin yerinne mazot katmışlar içerisinde satıcı geldi servis geldi sabah 4 5 gibi evime zor geldim ALLAH dan içerisindeki benzini yakmıs ve hemen spot etti motor bir problem yok servis halleti daha sonra pazar gunu 60 km gezintiye çıktık 4 motor 90 -100 gordu Daha açılmadı açılsa 120 rahat diyecek gibi geliyor ( KASKSIZ KESİNLİKLE ÇIKMAYIN kaç böcek can verdi kask olmasa kaza yuksekti ) Her neyse yakıt olarak siboblar alışana kadar fazla yakacak gibi duruyo ful depo 120 km gitti çeyrek var su anda motor bayağa iyi tavsıyede ederim inş bu yazı çıkarıp seneye yaz vitesli sport 250 lik bi motor alcağım herkese saygılar )

Motosikleti
    Mondial 150 Hs,Honda Fizy 125
    Hayırlı olsun.Güle güle kullan kazasız belasız.

Motosikleti
    Teşekkürler kardeşim cümlemize ..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler