Sym Fiddle 2 - Kmyco Super 8 - Agility City 125 Durumuma Göre Tavsiyeniz?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bunların hepsi birbirlerine çok yakın scooterlar dolayısıyla ne güçte nede kalitede hangisini seçsen ben bir fark olcanı düşünmüyorum onun için gönlündekini seç
-
listede kymco like 125 niye yok? Eger vespa tarzi klasik modeller size hitap ediyorsa like derim. ufak bi kampanyalyla fiyati 4.500 den 4.099 a cekmisler suan. fiddle s ten daha gosterisli ve basarili bir tarzi var
-
Aslında vespa tarzı pek sevmiyorum ama geçen arkadaşım fiddle 2 aldı ve çok beğenmiş. Benzin tasarrufu açısından da çok iyi diyor. Ama super 8 ve agility city daha yakışıklı duruyor. Benzin olarak ne kadar yakar hangisi iyidir.? City'nin artıları çift disk ve tekerlekleri daha büyük super 8'den
-
Sıfır için fiyat bakarken yaklaşık 400 TL ruhsat ve plaka bedelini eklemeyi unutmayın.. Hesaplarınız şaşmasın daha sonra ben çok değerli bi abimizle anlaştım pazartesi günü alacagım Fiddle 2 S imi kısmetse
-
ben olsam AGILITY CITY 125 derim çok daha yakışıklı =)
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
-
Bir sonra ki Kdv indirimi ne zaman acaba :D
-
Hiç düşünme arkadaşım agılıty city güvenle uzun yıllar kullanırsın.
-
Peki benzin konusunda nasıl bilginiz var mı? 1 depo ile kaç km yapıyor.?
-
04 Haziran 2012, 17:08
Arkadaşlar Kullanan varsa yazar mı 1 depo ile kaç km yaptığını?
kimse kullanmıyor mu bu motoru
-
04 Haziran 2012, 23:46
kymco mu sym mi deseler gözüm kapalı kymco agility 125 derim şu anda da 3120 ye indirdik diyo sitede...
-
07 Haziran 2012, 10:31
Arkadaşlar 5.000 TL kredi çekmeyi düşünüyorum ve sizce bu parayla hangisini almak akıllıca olur?
0 agility city 125 mi
yoksa
2. el pcx mi?
yakıt olarak agility city tararrufsuz gözüküyor?
-
24 Haziran 2012, 19:22
Sonunda Honda Psi 150 aldım
-
24 Haziran 2012, 19:40
en doğrusunu yapmışsınız.
-
24 Haziran 2012, 20:02
psi 150 çok iyi akrar, super 8 zaten çok dayanıksız
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
25 Haziran 2012, 14:53
gerçekten çok super bir scooter su soğutmalı ısınınca açıo önden fanı pöfür pöfür :D 2 kişi 120'yi gördük üstünde. gerçekten çok güzel bir motor .D
-
15 Temmuz 2013, 15:02
arkadaşlar fiddle ın fazla yaktığını kullanan arkadaşımdan duymuştum bir forumdada 20 tl ye 220 km yapıyor dedi ama onada inanmıyorum şahsen
-
15 Temmuz 2013, 15:44
ayaz09 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar fiddle ın fazla yaktığını kullanan arkadaşımdan duymuştum bir forumdada 20 tl ye 220 km yapıyor dedi ama onada inanmıyorum şahsen
biraz fazla atmış hemde çok fazla
3lt yakan bir motor 20tl ortalama +/- 150km yapar
125cc hava soğutmalı bir scooter 3.5lt altına düşmez. (50 ile gitmedikçe)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler