Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Piaggio - Honda - SYM

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda PCX
    Herkese selam, max 3500 TL bütçe ile scooter ararken uzun süredir baktıgım Fiddle 2 S yerine başka neler alabilriim diye araştırdıgımda,

Honda Spacy 110
    Piaggio Fly 100

alabildiğimi gördüm..

Bu 3 scooter dan hangisini ilk scooter olarak tavsiye edersiniz?

-2012 Honda Spacy 110 4000km

-2011 Piaggio Fly 100 1200km

-2012 SYM Fiddle 2 S 1300km

Değerli bilgilerinizi paylaştıgınız için şimdiden çok teşekkür ederim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    tabikide piaggio fly 100 dur
    sağlamlığını gördüm kullanılan malzemede kaliteli ve ufak yerlerde çok satmış bir scooterdır
    gargamel bunu beğendi.
    Mustafa Kemal Atatürk

valvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben fly 100'ü listeden çıkarmanı öneririm. Hem fiyat hem performans açısından ben sym derim
    gargamel bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250 CC
    fazla km yapıcaksan honda spacy derim makina sağlam..yakıt uygun sadece elektrik kablo kalitesi diğer hondalara göre düşük.
    piagio fly 100 daha masraflı servis+parça az km yapıyorsan düşünülebilir
    SYM Fiddle 2 S granaj kalitesi düşük 2. el değer kaybı fazla
    birde kymco agility 200 cc lere bak derim
    gargamel bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Fly 100 bence istanbulun yokuşlarına güçsüz kalır. Spacy yada fiddle daha uygundur. Spacy'i paket servisçilerin peynir ekmek gibi alıp kullanması sizin için sorun yaratmıyorsa spacy'i alın, sorunsa fiddle.
    gargamel bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda PCX
    Görüntü olarak Fiddle istiyorum. 2. el uygun fiyata buldum bi abimizden çok saolsun zarar etmem demiyorum ama hasarsız bi şekilde kullandıgım takdirde çok zarar etmem.. 0 km alsam çok zarar ederim haklısınız..

Kalite olarak Honda düşünürüm adından ötürü, ama sizin de dediğiniz muhabbet paket servisçi motoru :(

Piaggio da adından ve kalitesinden ötürü düşündüm ama Fly 100 modeli güçsüz kalabilir diyenlere hak veriyorum..

Çok km yapmayacagım kesin, uzun yola da çıkmayacagım.. Tek tük istanbul yokuşlarında eşimle binebilme ihtimalimden ötürü güçlü olması iyi olur.. Piaggio elendi o halde..
    Eski Honda ları bile görüyorum ön grenajı bi şekilde çarpmışlar ama metal oldugunda kırılıp dökülmemiş sadece göçmüş biraz.. Güven verici.. ama Fiddle olsa aynı yerde platik gibi bişi zaten kırılı gider :(

Bütçemi artırdıkça kafam daha da çok karışmay başladı napıcam ben ya :(

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    yeni başlıyorsanız koruma demiri önemli spacy lere takılabiliyor.http://www.google.com.tr/imgres?q=sp...r:2,s:55,i:195
    bu da yeniler için çok avantajlı düşme kalkmalar için.
    16 BH 631

Motosikleti
    Honda PCX
    1 ay önce sym bakmıştım..2011 model 3 bin civarındaydı..sıfır almanı tavsiye ederim.

Motosikleti
    Honda PCX
    Alıntı arasaydemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 ay önce sym bakmıştım..2011 model 3 bin civarındaydı..sıfır almanı tavsiye ederim.
    Aslında 2011 2010 model bakıyordum.. Ama 2012 de hem yeni özellikler (ufak tefek değişiklikler var) hem de satıcak olursam 2012 sonucta seneye de satmak istesem 1 senelik motosiklet olacak, düşüncesiyle 2012 lere yöneldim.. 2.el 2011 model olup 3100-3200 TL vermektense 2012 ye 3700 TL veririm daha iyi diye düşündüm... Yanlış mı düşündüm acaba?

Ayrıca sıfır 2999 a satan bi yerle görüştüm 400 TL plaka ruhsat işlemleri için istediler.. O da 3400 e geliyor..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------

Alıntı 151rsfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni başlıyorsanız koruma demiri önemli spacy lere takılabiliyor.http://www.google.com.tr/imgres?q=sp...r:2,s:55,i:195
    bu da yeniler için çok avantajlı düşme kalkmalar için.
    Bu demirler oldukça koruyucu görünüyor, pizzacılarda da görüyorum ama şık değil.. İşte bi seçim yapmak lazım :(

Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250 CC
    scootura koruma demiri tavsiye etmem

Motosikleti
    Honda PCX
    Çok değerli fikirlerinizi benimle paylaştıgınız için hepinize minnetarım..

Kısmetse pazartesi günü Fiddle 2 S imi alıyorum.. Herşey gönlünüzce olsun, kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim herkese..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)