arkadaslar yuki 125 28h cup buldum temiz 2200 KM de. önde uzun siperlik camı ve arkada bagj takılı ,grenajlar temiz . tavsiye edermisiniz 1400 TL istiyor
arkadaslar yuki 125 28h cup buldum temiz 2200 KM de. önde uzun siperlik camı ve arkada bagj takılı ,grenajlar temiz . tavsiye edermisiniz 1400 TL istiyor
yuki'yi tavsiye etmem hele hele cup tarzındaki motorunu asla Neden mi çok bariz bir şekilde motor ben kalitesizim diyor ve sizin paranızın çöpe gitmesini istemeyiz.
Size tavsiyem fiddle scooter, çok ekonomik ve antalyada baya sık rastladığım bir model.
Ama cup tarzı motosiklet isterseniz honda innova kullanıcısı olarak size + ve - lerini söyleyebilirim
[B]Ölümün bizi nerede beklediği belli değil iyisi mi; biz onu her yerde bekleyelim..[/B]
ikisi de güzel ama benim oyum sym fiddle dan yana! Nedenini sorarsan sempatik bir görüntüsü var. kymco like 125 de güzel biraz daha fiyatı yüksek sym den ama kendi orjinal arka çantası ile geliyor.
07 EEE 31
yuki cupu aldım. sym ve honda güzel motorlar ama fiyat olarak ciddi fark var arada. şimdilik bununla öğrenelim sonrasında kalite bi motor almak nasip olur umarım. herkese teşekkürler.
biraz nakitin varsa düşünmeden honda pcx al derim..sıvı soğutma, çift süspansiyon, start stop özellikli, kombine frenli, otoyolda da işini görür çok rahat son hıza çıkmakta olup seri bir motordur. Ben 2 haftadır kullanıyorum büyük ön yargılar ile aldım..fakat öyle değilmiş arkadaşım kullanan biri olarak sana tavsiyem.
Senin ihtiyaclarına en uygun ve en ekonomik araç budur. İşe gidip geleceksin az yakacak ve sorun cıkarsa bile heryerde yaptırabılecegın gıbı parca sorununda olmayacak. Bozuk yollar için buyuk tekerlekleri olan emektar mopedler sana tavsıyemdir.
Ha bu arada bu mopedler eskilerinden cok farklı olup CUP modellerdeki gibi yarı otomatık 4 vitesdir.
http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunl...a+90&Id=15&k=1
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
beyler adama pcx öneriyorsunuz ama, pcxlerin fiyatları hiçte uygun değil ki?? 5000 TL bütçeyle pcx alınabilirmi?? konu açmadan önce bir sorayım ddm??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)