Daha büyük bir motor almak için daha 4.5 aylık naylon torbaları açılmamış 540km yapılmış Hyundai Cityzen125 marka motosikletimi (koyu mavi renk) alet linktekinin aynısı) satıyorum
http://www.ozsanal.com.tr/index.php?...307&pageseek=0
ucuz ve kalitesiz Mondial larla kıyaslamayın lütfen bu motor son derece kaliteli malzemeden üretilmiştir özellikleri;
» Tipi 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı, 1 Silindir
» Hacim 124 cc.
» Çap x Strok 52,4 X 57,8 mm
» Maksimum Güç 8,2 hp / 7500 dd
» Yakıt Sistemi Karbüratör
» Ateşleme CDI Elektronik
» Çalıştırma Ayaktan ve Elektrik Marşlı
» Tahrik Sistemi V-Kayış ( CVT )
» Şanzıman Değişken Oranlı Varyatör
» Uzunluk 1.865 mm.
» Genişlik 695 mm.
» Yükseklik 1.160 mm.
» Aks Arası Mesafe 1.210 mm.
» Ağırlık 102 kg.
» FRENLER
» Ön Hidrolik Disk
» Arka Mekanik Kampana
» LASTİK
» Ön Lastik 3,50 – 10 – 4 PR
» Arka Lastik 3,50 – 10 – 4 PR
» SÜSPANSİYON
» Ön Hidrolik Ön Furş
» Arka Hidrolik A mortisör
Aleti linkte verdiğim yerden aldım elimde 2.499 ytl lik faturası ve garantisi mevcut. Ayrıca yanında hediye olarak 2 Adet 40 ytl değerinde kask, tanesi 20 şer milyondan 1.5 m lik 2 adet kordon kilit (çok kaliteli) ve ön tekerlek disk kilidini (15 ytl) ve motoru oldukça şık gösteren 2 adet lastiklere takılan mavi neon lamba kitini(10 ytl) hediye ediyorum yani 145 ytl'lik malzeme hediyesi. Sokağa bıraksanız o kilitlerle çalınmaz o derece . Aletin 2 yıl garantisi mevcuttur daha ilk 500km bakımına bile girmemiştir alıcı dilerse bakıma beraber götürüp o şekilde de teslim edebilirim daha fazla uzatmadan istediğim fiyat 1.500 ytl dir daha 4 aylık bir alet için 900 ytl fazlasıyla büyük bir indirim diye düşünüyorum . Dediğim gibi lütfen görünüş olarak benzer 1.699 ytllik mondiallarla kıyaslamayın arada büyük bir kalite farkı var şöyle bir tamircileri dolaşırsanız ne kdr çok bozuk mondial v.s markaları olduğunu görürsünüz bu alet son derece kalite şahsende garanti veriyorum saygılarımla.
Not: Ciddi alıcılarla adet gereği ufakta olsa bir pazarlık söz konusu olabilir.
Motor resimdekinin aynısı fakat koyu lacivertidir izmirdeyim isteyen gelip görebilir