1-Motosiklet Markası: Honda CBF 150
2-Model Yılı: 2008 (6. Ay trafiğe çıkışlı)
3-Km'si: 12.500
4-Ek Bilgiler: İlk sahibinden. Sahibi çok titiz bir ihtiyar adam ve kaskolarında uzun yıllardır hiç bir hasar vaki değil (5. kademede donmuş)
D&B den alınmış ve hiç bir periyodik bakımı aksamamış. Motosiklet yatmamış ve 2,5 yılda sadece gezi ve her gün işe (4 Mevsim / Nişantaşı- Altunizade) gidip gelme amaçlı kullanılmış. Full Koruma demirleri ve top case demiri var. Lastikleri (Pirelli) bile D&B de yeni takılmış. Xenon'u Gökhan Konşuk arkadaşımız taktı. Yeni alacağım motorda top case var. Bu yüzden bendeki Givi V46 top case'i de bırakacağım.
5-Fiyat: 3.000 nakit (Bu hafta kesin takas yoluyla büyük motor almak için satılabilir. Lütfen kararınızı çabuk veriniz. Bir özel şartım var. Ruhsat çıktığında ve bana ibraz edildiğinde, alıcı arkadaşın istediği yere tarafımdan zincirlenmiş olan motorumun kilidi içilen çaylardan sonra açılacaktır. Plaka taşıma sorumluluğuna her iki tarafın da önem vermesi gerektiğini düşünüyorum. )
6-İletişim Bilgileri: 0532 472 22 65 (ÖNEMLİ:Yalnızca mesai saatinde ve nakiti olan, deviri hemen alacak olan arkadaşlarım arasın lütfen...) Teşekkür ediyorum.

<script src='http://img59.imageshack.us/shareable/?i=p1230970.jpg' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>