Satılık 2009 4600 km Gv 250
Reklamlar
-
Kendi kullandığım 2009 model St&Kanuni gv 250 motorumu satıyorum.
Sahibinden.com ilan linkim www.sahibinden.com/31149258 dir. ilan detaylarını aşağıda yazıyorum. İlan 1 gün sonra aktif olacaktır. Saygılar.
Motorum, 2009 modeldir. 2009 - 2010 model 10000 km altında Cbf 150 ile takas edebilirim. Cbf 150 piyasasınıda bilirim motorunuzun durumuna göre konuşuruz. Motorum, ilk motorum değildir ve ona göre dikkatli kullanılmıştır. Benden herhangi bir düşmesi kalkması yoktur. Halen kullanıyorum Km artmaktadır.
İlk sahibinden 600 km de aldım. Yan yatmasından sonra binilmemiş ve 1 yıl yatmıştır.
Ben aldıktan sonra aküsü VLM ile değiştirildi.
Koruma demiri vardır ve paslanmaz metalden özel yapımdır.
Aynı şekilde sisy bar'ı vardır ve paslanmazdan özel yapımdır.
Ön camı Kappa markadır. Motorum 4600 km civarındadır ve 600 km hariç tamamı tarafımdan yapılmıştır.
Deposunu kendim yaptığım deri kılıf ile kapladım zira depo yanında ilk sahibinden hatıra olan küçük bir çizik mevcut çizilmemesi için kılıf güzel oldu ve deposu pırıl pırıl.
Motorum yıkamadan, photoshop ile oynamadan koydum ki bu haliyle görün diye. Dürüst bir adam, dürüst bir satıcı olduğumdan malım ne ise değerini makyajsız görmenizi, aldatılmamanızı isterim.
Fiyat konusunda pazarlık payım az da olsa vardır. Motoru önceden haber vermek kaydıyla akşam Başakşehirde, gündüz Levent'de görebilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)