Sıfırdan Farksız Koruma Demirli ve Kappa Çantalı CBF150
Reklamlar
-
Motorum 2010 model olup Çorlu Onur Honda servisinden alınmıştır. 24.05.2010 tarihinde trafiğe çıkmıştır. Şuan 2286km'dedir.
Sahip olduğum 4. motosiklet , 2. CBF 150'mdir. Eskisi 2009 modeldi. 8000km yol yapıp satmıştım. Tarz değiştirdim ama memnun kalmadım tekrar sıfır cbf almıdım. Şimdi ise CC büyütmek için satıyorum.
Motorun 1000 km bakımı 1,5 ay önce Çorlu Onur Honda'da yapılmıştır. İşlerim nedeniyle pek gezemiyorum. Garajında brandası ile muhafaza edilmektedir. Üzerinde extra olarak Kappa'nın 120 tl değerindeki 35 litrelik çantası bulunmaktadır. Dışarıdan çok büyük gibi durmasa da aslında çok kullanışlı ve geniş hacimli çok kaliteli bir çantadır. Ayrıca motor ve ön grenaj koruma demirleride mevcuttur.
Rodajı itinayla yapılmıştır. Motor asla sağır bırakılmamıştır. Alacak kişi kilometre yaptıkça motordan daha fazla performans alacağını garanti ederim. Yakıt konusunda canınızı kesinlikle sıkmayacak bir başlangıç motorudur. YBR gibi ince değil gayet kalıplı bir yapısı vardır.
Motosiklete yeni başlayacaklara, 2. motosiklet olarak kullanıcaklara tavsiye ederim. Alacak olan kişiye Held'in brandasını da hediye edeceğim. Ayrıca deposunu da dolu vereceğim.Aynaları WIWI ayna takımı ile değiştirilmiştir. Görüş alanı şimdi çok daha iyidir.
Hiçbir borcu harcı yoktur. Vergileri ödenmiştir. Satışı hemen verilecektir.
Gayet temizdir. Her türlü kefilim makinaya. Aklınızdaki tüm soru işaretleri için mesaj veya telefonu kullanabilirsiniz.
Muratcan Berber
Telefon (Cep) 0-542-6111690
Sahibinden.com İlan no: #30841304
Sahibinden.com link = Sıfırdan Farksız Siyah İnci !
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler