2006 model , 2008 çıkışlı honda cbr600f
Reklamlar
-
26 Ağustos 2010, 12:24
2006 model 2008 trafiğe çıkışlıdır . 22650 km de , full bakımlı , çok özenerek dikkatli bir şekilde kullanılmıştır , hiç redline yapılmamış ve teker , patinaj gibi olaylara girişilmemiştir.
üzerinde devil egzos , rizoma elcik , performans filitre , iridyum buji , denge topuzu , koruma takozu , alarm , xenon far bulunmaktadır.
ayrıca ufak bir fark ile givi çanta bağlama aparatları + 53 litrelik kappa çantada verilebilir piyasa değeri 750 tl dir. ben uzun yol yapacağım zaman kullanmaktayım ve arkada yolculuk yapan kişi için çok büyük bir rahatlık sağlamakta .
40 tl lik benzin ile 180 km yol yapmakta tabi bu şehir içi kullanım ve birazda yüksek devirlerde
uzun yol tecrübemde ise 50 tl lik benzin ile 260 km yol yaptım.(bunun 50 km si şehiriçiydi)
ortalamaya vurursak km de 0,2 tl den aşağıya yakmıyacak şeklinde düşünebilirsiniz.
bu tarz motorlar genelde kazalı olur ama benim motorumda kesinlikle kaza yoktur.
özellikle plakayı gizlemedim çünki kazası olup olmadığını araştırabilin diye . plaka 16 hs 092
satma nedenim çok süratli ve performanslı bir alet olduğu içindir. birazda korku var tabi , aile baskısı vs..
daha düşük cc li motosikletler(üzerine para almak kaydıyla) ve değerinde otomobiller(ufak bir fark ödenebilir) ile takas yapılır.
model tercihim otomobil de 2000 ve üzeri, motosiklette 2008 ve üzeridir.
tel : 0535 819 27 38
fiyat : 14.000 tl
sahibinden.com ilan no 30420380
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler