Çok yakın bir arkadaşım motosikletini satıyor.
Model : 2006
Km : 22200
Fiyat 17.000
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-foto/?photo=2
Bir TDM sahibi motosikletini neden satar ki? Sınıfında ondan daha iyi motosiklet yok! DL650 kesilikle rakibi değil. Varadero ve saz arkadaşları zaten çok ağır ve TDM ile baş edemez. GS1200'ler endoru özellikleri iyi olabilir ama asfaltta TDM ile neredeyse kafakafaya ve fiyatı neredeyse 3 katı. Aslında bu motosikletten sonra ne alacağıma da karar vermedim. Racing kadar atak, touring kadar rahat insan daha ne ister ki? Motosikletimi işyerimin kapalı garajda muhafaza etmekteyim. Eğer akşam görmek isterseniz mutlaka gündüzden haber verin ki garajdan çıkartayım.
Yaptığı yolun 4/3'ünü şehirler arası yollarda yapmıştır. Disk kilidinin takılı kalması yüzünden bir kere düştüm küçük bir çizik ve debriyaj maneti kırıldı. Boya vs.. hiç görmedi onun dışında kazası belası bulunmamaktadır. TRAMER kaydı için 34 TJ 6567 plakasını sorgulayabilirsiniz.
ABS Fren sistemi
Kısa tüp Acravopic egzost (60mm çıkışı bulunmakta. inanılmaz sesi ile trafikte otomobil sürücülerinini sizi fark etmemesi imkansız.) Orijinal egzostları verilecektir.
Givi motor koruma demirleri
Koyu renkli Givi Touring uzun cam
Orijinal sinyalleri şeffaf siyah boya ile biraz koyulaştırılmıştır.
Motosiklet ile aynı renk 46 Litre Givi monokey topcase ve aparatı
Hella Micro DE Sis farları (kontak anahtarına bağlı röle ve ayrı sigortası bulunmakta)
Koruma demiri üzerinde 12v marine tipi çakmaklık (kontak anahtarına bağlı röle ve ayrı sigortası bulunmakta)
Xenon Far
Led Sinyalli Spor aynalar (orijinal aynaları verilecektir)
Yanmaz branda
Würth Motor koruma sistemi ile motor bloğu ve çevresi koruma altına alındı. En kirli çamurlu yollarsan sonra bile sadece su tuttuğunuzda kir pas akar ve pırıl pırıl parlar.
6000 km sonrasında neredeyse her 4000km'de bir yağ ve filitreleri değişti. Haziran aydında 20.000 bakımı her zamanki gibi samura'da yapıldı (faturası mevcut) ve uzun yola çıkıldı. Üzerindeki egzostu xenon farları ve koyu sinyalleri ile TUVTÜRK muaynesinden geçti. Ciddi anlamda masrafsız.
Temiz bir VFR 800 ile takas yapabilirim. Racing makineler ile takas düşünmüyorum.