Motosikletim 15,000 km dedir 12 binde yeni motor yapıldı , hiçbir sorunu bulunmamakta , kırmızı modelidir ,2007 model 2008 cıkıslıdır. hiçbir borcu yoktur sıgortası ıkı gun once yapıldı , temiz kagıdı mevcut.
Ufak çizikleri var elbette catlagı da yoktur. En rahatsız edıcı problemı dosemesı yırtık o da 20 lıraymıs zamanım olmadıgı ıcın degıstırmedım . fotoları en kısa zamanda eklıyecegım.
alınınca pısman olunmayacak bır motor , tamamen su ıkı ılkeye uyarak baktım kullandım; motoruna bak motor da sana baksın ve güzel motosiklet kullanmak bir sanattır..
Ekstralar var;
-KENDA arka lastık(yeni)
-Arka canta
-Kaliteli ve uzun ömürlü akü (bir dostum vermıstı netten baktım 250 tl ve yenı sayılır)
-bakım yaptıralı 250 km olmadı herseyıne bakıldı keçelerden tutun buji degişimine kadar. kahramanlarda umut motorda , umut abi tarafından.
-Buji degişti
-yagı yeni degişti
- hava fıltresi yeni değişti
Tekrar etmek istiyorum hiçbir sorun yasamıyacagınız bır motor. Şu anda buca da , dokuz eylul hukuk fakultesının karsındakı motorcuda duruyor. asla pişman olmazsınız , eski motorumda cok yasadım tamırcıden tamırcıye gıttım , olup olmadık yerde yag akıttı ve bır sure sonra otobusu ercıh bıle ettım bu motosıklet askıyla. Bu aletı alan asla boyle seyler yasamıyacaktır , tabı kı o motora baktıkca.
FİYAT: 1000 tl dir. Pazarlık payı cok ufak da olsa vardır , alan kısının ustune alması sarttır.
TEL no ;0554 787 45 57
Satma nedenim ehlıyetsız araba kullanmaktır aman dıyım cok fena bırsey=) en kısa zamanda fotograflar eklenıcek 1 veya 2 gune