--- 2007 Eylül ayında 1300 km'de iken almıştım, ikinci sahibiyim. ( Trafiğe çıkış 2007 mayıs )

--- 24662 km 'de ( halen kullanmakta olduğum için km artacaktır )

--- 2007 Eylül - 2009 Ağustos arasında aktif olarak kullanıldı. Ağustos'ta askere gittim Ocak 17den beri yine aktif olarak kullanıyorum.

--- 98 beygir olup son hızı yaklaşık ~250 km/s'dir. ( başlangıç motoru olarak kullanmak sıkıntı yaratabilir )

--- Evimin bahçesinde kapalı garajda muhafaza edilmektedir.

--- Elazığ'a kadar gittim hiç bir şekilde sorun çıkarmadı, hiç yolda bırakmadı.

--- Bakımları zamanında yapıldı. En son 24000 bakımında ( 1 ay önce ) yağ ve hava filtresi, bujiler, yağ değişti komple bakımı yapıldı. ( bakım kağıtları mevcuttur )

--- Ortalama her 500 km'de bir gazyağı ile zincir temizlendi. Zincir yağıyla yağlandı.

--- Satma sebebime gelince: Motoru sadece hobi amaçlı değilde ulaşım aracı olarakta kullanıyorum ve İstanbul trafiğinde ufak bir motor kullanmak bana daha iyi bir seçenek olarak görünüyor. Bu yüzden bunu satıp ( sıfır ) ufak bir motor alacağım.

--- Resimdede görüleceği üzere deponun hemen üstünde 3-4 adet çizik vardır. Depo üstü çanta kullanırken altına taş girmiş ve çizmiş.

--- Motorda ekstra olarak radyatör koruma demiri, koruma demirleri ve Puig ön cam vardır. ( ön camda bir çizik vardır )

--- Takas yoktur. Lütfen teklif etmeyiniz.

--- Haftaiçi 08:00 - 17:00 arası Güneşli'de. 17:00 den sonra Halkalı'da görülebilir. Haftasonu Halkalı'da görülebilir.

Teşekkürler

Not: Sadece 1 resim koyuyorum diğer resimler için sahibinden.com'daki ilana bakabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/temiz_soru...XQQdisplayitem