Günün konusu olduya helal olsun....
mücahit_89 bu motor sıfırdan beri bende rodaj ve motorun açılması çok önemli her CBF 140 görmez bunu bil
harcanan emeğe saygı duyuyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------
mücahit,
anladığım kadarıyla 89 doğumlusun ben yaşınkadar motor kullanıyorum eskittiğim hondaların sayısını unuttum standart cbf 150 135 km hızda kesiciye girer,
arka lastik çapı (turu) geniş olduğundan 5 km daha fark ettirir, senin motorun 120 geçmiyorsa daha çok ekmek yemen gerekir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------
şunuda ekleyelim mücahit,
hız motorunda 1000 cc lerde 190 genişliğinde lastik vardır, buna 200 takarsan viraj hakimiyetini zayıflatırsın, ne demek istediğimi anlamışsındır
ben 120 geçmiyor demedim 120 sabit gidiyorum dedimben yapmak istiyorum dedim nasıl oluyo diye sordum ama iş tecrube olayına döndüsaygım sonsuz yaşım kadar motor sürmüş olunabilir dunya halibenim sorum kalın lastikle motora ellemeden nasıl o hıza saglıklı bi şekilde çıkıyor çünkü bu benim için çok şey yapmak istediğim için sordum ama tek ben yaparım diyosan sözüm yok
hız motorlarında o motora göre lastik çapı kalınlığı vs zaten bu muhakkak burdaki durum orjinalıyle oynama ince lastıkle hız yapılır demedım zaten
90*100 ARKA GENİŞ LASTİK + PERFORMANS
ılandaki yazı için sormuştum tabi r1 lastigi takarsam nolur demedim
@ aSUBaYaH
Doğrudur...
CBF 150 sanki mercedes gibi olmuş...
sanal aleme çok kilitlenmişsin
1-satış sıtratejileri çok önemli
2-dalışlarda 140 yapıyo nasıl dersen örnek okmeydanı haliç köprüsü iniş
lastik çapı farklı olduğundan motoru yormadan fazla ağılaştırmadan 5 km fark ettirir,
arka dişliyi 2 diş küçük takarsan aynı performansa ulaşırsın bg den kaybetmez devirden kazanırsın
veya güneşlide oktay motora gel canlı gör
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------
eyvallah abi teşekkür ederim
seviyorum küçük cc motorları maksat muhabbet olsun
abi yarınki konuyu seçtinmi
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)