Motor 2007 model olup daha 10.000 km dedir.İzmir'de olduğumdan dolayı pek kullanamdım.sadece yazları izmir bergama arası gidip geldim...Motor türünün ilk ve en kusursuz örneklerinden birisidir.en yakın 3 ay önce yakıt denemesi yaptım bergamadan izmir bucaya yani 110 km yi 7.5 liraya gelmiştim.hız olarak en fazla düz yolda 115 km/saat yokuş aşağı da 120 km/saat yapmıştım...3 ay kadar önce 38 lik dişli taktım.isteyene 42 lik dişliyle isteyene de 38 likle verebilirim.Ön lastik 5-6 ay önce yumurta yaptığı için yeni değiştirildi.Motorun koruma demirleri de vardır.ayrıca motorun yanında motoru bağlayabilmeniz için 1.5 metre uzunluğunda 3 cm çaplı kiliti de vericem.ayrı ca motor da alarm da vardır.daha önce satmak istediğim ve sonradan vazgeçtiğim aslında ömrüm boyu satmak istemeyceğim bir motor olduğuna karar vermeme rağmen şimdilerde yamaç paraşütü satın alabilmek için satıyorum...ayrıca 3 yıl önce 40 liraya aldığım dizliklerimi de hediye edicem...Fiyat PAZARLIKSIZ 2.750 liradır.Almak isteyene şimdiden hayırlı olsun...