Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Satilik Cityzen 125 Scooter

REKLAM ALANI

Daha büyük bir motor almak için daha 4.5 aylık naylon torbaları açılmamış 400km yapılmış Hyundai Cityzen125 marka motosikletimi (koyu mavi renk) alet linktekinin aynısı) satıyorum

» Tipi 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı, 1 Silindir
    » Hacim 124 cc.
    » Çap x Strok 52,4 X 57,8 mm
    » Maksimum Güç 8,2 hp / 7500 dd
    » Yakıt Sistemi Karbüratör
    » Ateşleme CDI Elektronik
    » Çalıştırma Ayaktan ve Elektrik Marşlı
    » Tahrik Sistemi V-Kayış ( CVT )
    » Şanzıman Değişken Oranlı Varyatör
    » Uzunluk 1.865 mm.
    » Genişlik 695 mm.
    » Yükseklik 1.160 mm.
    » Aks Arası Mesafe 1.210 mm.
    » Ağırlık 102 kg.
    » FRENLER
    » Ön Hidrolik Disk
    » Arka Mekanik Kampana
    » LASTİK
    » Ön Lastik 3,50 – 10 – 4 PR
    » Arka Lastik 3,50 – 10 – 4 PR
    » SÜSPANSİYON
    » Ön Hidrolik Ön Furş
    » Arka Hidrolik A mortisör

Aleti linkte verdiğim yerden aldım elimde 2.499 ytl lik faturası ve garantisi mevcut. Ayrıca yanında hediye olarak 40 ytl değerinde kask tanesi 20 şer milyondan 1.5 m lik 2 adet kordon kilit (çok kaliteli) ve ön tekerlek disk kilidini (15 ytl) veriyorum. Sokağa bıraksanız o kilitlerle çalınmaz o derece . Aletin 2 yıl garantisi mevcuttur daha ilk 500km bakımına bile girmemiştir alıcı dilerse bakıma beraber götürüp o şekilde de teslim edebilirim daha fazla uzatmadan istediğim fiyat 1.600 ytl dir daha 4 aylık bir alet için 800 ytl fazlasıyla büyük bir indirim diye düşünüyorum . Dediğim gibi lütfen görünüş olarak benzer 1.699 ytllik kalitesiz motorlarla kıyaslamayın arada büyük bir kalite farkı var şöyle bir tamircileri dolaşırsanız ne kdr çok bozuk ucuz motor olduğunu görürsünüz bu alet son derece kalite şahsende garanti veriyorum saygılarımla.

Not: Motor resimdekinin aynısı fakat koyu lacivertidir izmirdeyim isteyen gelip görebilir

Elinde Mondial Zat 150 olan varsa; motorum + nakit şeklinde takasa girebilirim. Zat 150 nin durumuna göre uygun farkı verebilirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    linki sildim reklam amaçlı anlaşılabilir resmide koydum hayırlı satışlar...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=sorcerer]
    1.699 ytllik kalitesiz motorlarla kıyaslamayın arada büyük bir kalite farkı var şöyle bir tamircileri dolaşırsanız ne kdr çok bozuk ucuz motor olduğunu görürsünüz
    Elinde Mondial Zat 150 olan varsa; motorum + nakit şeklinde takasa girebilirim. Zat 150 nin durumuna göre uygun farkı verebilirim.
    Bu bi çelişkimidir? O bahsettiğin 1.699 ytl lik motorların markası ne Neyse önemli olan buradaki sattığın motor.Umarım istediğin fiyata satarsın, cityzen kullanan arkadaşlarım var hepside memnunlar,alınabilecek bi motosiklet fiyatıda uygun.Hayırlı satışlar.

Haklısın ilanı yazarken byle bir cvp geleceğini düşündüm ama emin ol mondiallardan çok daha kalitesiz motorlar türemiş durumda. Mondial ın en azından bir servisi garantisi v.s si var...

Forrap bu arada unutmadan sende izmirlisin belki bilirsin benim elimdeki motoru alıp + para şeklinde mondial 150 zat satabilecek galeri v.s varmıdır izmirde ?

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vallaha dostum bilmiyorum açıkcası,ama galeriler elinde 2.el zat fazla bulundurmaz tahminimce(asya da,diğer çin mallarınıda).Şu an mevcut galerilerde 2.el çin malı scooterlara hiç rastlamadım desem yalan olmaz.Bişey olursa ben sana haber veririm...Aslında en güzeli bunu satıp alacağın parayla bişeyler almak çünkü nakit para her zaman 1 adım öndedir Dediğim gibi bişey olursa ben sana haber vermeye çalışırım,tabi bunun içinde bu sitede olman lazım,umarım sadece motoru satmak için üye olmamışsındır siteye,dostluğumuza katılırsın sende tahminimce...

Tabii ki satış için üye olmadım iş güç gereği zamanım genelde internette geçiyor zaten misafir kullanıcı olarak siteyi uzun süredir takip ediyorum içeriği oldukça zengin bir site neyse ilgin için çok teşekkür ederim görüşmek üzere.

tnagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600
    alana satana hayırlı olsunn kazasız belasız kullansın
    [I]suzuki gsr 600...2009[/I]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler