2007 mondial zat 150 4500 km de 2008 7 .ay trafiğe çıkışlı
Reklamlar
-
14 Ağustos 2009, 17:20
Motorun ilk sahibiyim.2007 üretimi ama trafiğe çıkış 2008 7. ay daha 1 yılllık yani.Kışın kapalı otaparkta brandalı şekilde saklandı. Motor Jincheng JC150T-A modeli.Uğur/Mondial e Çin de Zat 150 leri üreten fabrikanın ürünü.Bu modeli jincheng fabrikası 2000 yılından beri üretiyor, Mondial Çindeki fabrikada görüşmede bu motoru beğenmiş ve Türkiye ye zat 150 diye ithal etmeye başlamış.Yani orjinal zat 150 bu.Fabrikanın internet sitesi http://en.jincheng.com/ Motorun tüm bakımları Zeytinburnu Mondial servisi Mert Motor da yapılmıştır.Buradan motorumu sorabilirsiniz.(Fortisbank Murat ın motoru derseniz bilirler) tel:0212 510 55 29 .Daha yeni japon kayış alarak eski kayışı değiştirdim. Motoru sadece ben kullandım işyerim Ümraniye de evde Bakırköy de olunca km sini uzun yolda yaptım sayılır.Aslında servis var ama iyi havalarda motorla gittim geldim.Bir kere Kırklereli bir kerede motosiklet.net ailesi ile Ağva turu yaptım. Motorun sol yanında çizikler var birkere 30 km ile sola yatırdım rütüşla haledilecek bir şey. Satış sebebim çok iyi bir fiyata yüksek cc motor buldum kaçırmak istemiyorum. Sadece nakit olarak noterde satış yapılarak satılacaktır.
Motoru işe getirmişsem Ümraniye Dudullu OSB deki Fortis operasyon merkezinde evde bıraktıysam hafta sonu yada akşam saat 19:00 dan sonra Bakırköy de görebilirsiniz.
Sahibinden.com ilan no:16093340
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler