Kangda Victory KD125- 11 Çok Temiz Az Modifiyeli
Model : Classic 125
Marka : Çelik Motor
Üretim Yılı : 2006
Km : 18.000
Motor Hacmi : 100 - 125 cm3
Motor Gücü : 25 beygire kadar
Silindir Sayısı : Tek Silindir
Renk : Kırmızı
Durumu : İkinci El
Takaslı : Evet
Türü : Satılık
FİYATI : 1.500 (Pazarlık Payı Vardır)
Motor Dehşet. 120 km ibre var motor sıkıştırıldığında 130 a kadar çıkıyor. düz yol 120 km yapıyor.. herşeyi orginal.. civata ları bile. 15.000 km de. Bakımı Herşeyi tam.. Motora Garanti veriyorum.. Yamaha Ybr ile takas olur.Kazasız, Çatlaksız, Kırıksız bandrollerde tamdır. Bu Kadar Temiz Motor Bulacağınıza inanmıyorum. Arkadaşlar motoruma ufak eklentiler ekledim. 1 çift alevli plastik elcik. 2 çift beyaz yanak. jant iç boyama. Küçük albeniler mutlaka bi motorda olmazsa olmazlardan biridir. :D. arkadaşlar motoru tutan saplamalarınada titreşimi kessin diye plastik conta takıldı. eski halinden %60 daha az titriyor. onu satma amacım daha iyisini ve daha büyüğünü almak. İlginiz için teşekkür ediyorum. yeni fotoları ekliycem :D Beni takip etmeye devam edin. Esentepe Motorcularından Ben SeRCaN. Videolarımızı youtube tan yada Facebooktan İzleyebilirsiniz.
Not: motorun egzos susturucularının kopup olması nedeniyle motorda çıngırçıngır ses gelmekte. o sorunudabu hafta halletcez kısmetse. yeni honda titan egzosu sipariş ettik. 1 kaç gün içinde gelir takıcaz. ayrıca 130 lira egzosa verdim. başkada bi sorunu yok. motorla hiç oynanmamıştır.
AYRINTILI BİLGİ İÇİN tIKLAYINIZ.