Siyah Hyosung GT 250 Comet
Reklamlar
-
22 Haziran 2009, 03:43
Moderatör
Evet sayın MT üyeleri, motorumu satmaya karar verdim. Tek derdim cc yükseltmek. 2800 cc bir alet alacağımdan (şaka değil, 4 tekerli sadece ) ve motorumu mutlaka satmam gerekmediğinden fiyat yazmıyorum. Ben Aralık ayında 5350 + Alım satım masrafı vererek almıştım. Özellikleri aşağıda, resim isteyene süper yüksek çözünürlükte resim yollayabilirim Alıcı çıkmasın diye resimde koymuyorum
Hyosung Gt 250 Comet
Model : 2006
Km : 13200 (Her gün artmakta)
Renk : Siyah
Ekstra : Tiger Performans Egzos
Fiyat :
Detay : Satmaya niyetim yokken (Aslında hala pek yok) eşimle sürekli şehirler arası yolculuk ettiğimizden bakımlarını 12500 Km'de yani 15 gün önce yaptırdım. Yağı değişti, Bujileri Ngk çift tırnak performans buji alınarak değiştirildi, fren balataları değiştirildi. Aslında bu yazdıklarım 100-150 Liralık ufak detaylar, ama adettendir diye yazdım. 2006 Model olanların Krank kırdığı tezi hala gündemde, ben bile bile aldım, şu ana kadar kırmayı beceremedim, zaten Comet'lerin krank kırdığını daha kimse yazıp çizmedi. Başka ikinci el sitelerine ilan vermedim, satılırsa MT üyelerinden birine gitsin.
İletişim
Msn : lucas@turkcell.com
Mail : Erdem.yetim@gmail.com
Tel : 0542 449 11 01 (Avea Fenercell hattım. Vodafone diye arayıp kontörlerinizi heba etmeyin)
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler