Yamaha 250 yz cross full bakımlı
Reklamlar
-
01 Haziran 2009, 21:33
http://www.sahibinden.com/yamaha_250...XQQdisplayitem
selamlar yurt dısından getirdigim bu motoru satıyorum
motor YAMAHA 250 YZ
97 2001 serileri.tüm bakımlarin cogunu yurt dısında yaptırdım geri kalani maslaktakı suleyman memnun dukkaninda
piston segman yenilendi su an rodajı yapılmamıs.biel yani pistonu tutan kol yenilendi pres ile sıkıstırıldı.onun icindeki rulmanlar degıstırıldı.silindir nikezil edilip orijinal boyutuna gelmistir
vites kutusu tamamen degistirilmistir.catallar disliler.on ve arka balatalar yeni.debreyaj kablosu ve gaz kablosu degıstırıldı. sambrel arka yeni.on disli yeni takildi.egzoz ikinci el olarak yurt disindan getirdim oda pro circuıt markasinin yarislara ozel yaptırdıgı bır egzoz fotolarda gorunuyor.kick kutusu bir kac zaman once degistirildi
sadece ön amortisorlerin keceleri kaldi degısecek onlari de orijinal parca olarak yurt disindan getirdim.yaglarin hepsi degistirildi.
gercek bilgi sahibi olan biliyor nasil bir motordur zaten.takas olarak ic bir sey istemiyorum bosuna denemeyin sormayin.fiyat son fiyattir yaptigim tum bakimlardan dolayi uygundur.
kendim yurt disinda olacagım icin kuzenimin telefon numarasini veriyorum ilgilenir sorulariniz varsa mesaj atabilirsiniz cevap veririm daha cok detay icin. KAWASAKİ 85 KX 2008 model de satiliktir dıger ilanlarima bakabilirsiniz
tesekurler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler