iyi günler arkadaslar 2004 model seyhan 250c mi maddi ihtiyaçlardan ötürü satıyorum ilgilenen arkadaslar arasınlar 0536 233 96 62
iyi günler arkadaslar 2004 model seyhan 250c mi maddi ihtiyaçlardan ötürü satıyorum ilgilenen arkadaslar arasınlar 0536 233 96 62
başlığı değiştir bence direk marka felan yaz. bde resim ve fiyat koyarsan dah etkili olur diye düşünüyorum ya da satmak isteyenler bölümünde nasıl ilan verileceği detaylıca yazılmış okursan daha iyi olur.
saygılar
» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen örnekteki gibi duzeltiniz !!.... Satış ilanını yayınlamanızdan itibaren ilk mesajınıza kadar geçen sürede veya 24 saat içinde düzeltilmeyen ilanlar silinecektir
» Örnek satış ilanını görmek için burayı tıklayın. Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: Eyong **************
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)