Marka: MONDIAL
Model: ZAT 150
KM: 3500
Renk: GRİ
Fiyat: 2.500 YTL
Açıklama: Servis Bakımlı vs.
İl/İlçe: İstanbul / BEYLİKDÜZÜ
İletişim: 05442395216
Marka: MONDIAL
Model: ZAT 150
KM: 3500
Renk: GRİ
Fiyat: 2.500 YTL
Açıklama: Servis Bakımlı vs.
İl/İlçe: İstanbul / BEYLİKDÜZÜ
İletişim: 05442395216
vayyy çok şekil olmuş valla... yakışır...
Uzun bir süredir sahibinden.com adrsinde bu motor satılık zaten .. satamadınmı daha
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=1818907
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
gakbaysal modifiye deyince bende başka türlü anladım yahu sen boğazköprüsü gibi ışıklandırmışsın ama şık duruyor yakışmış hani..
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için..ilk motorum biraz süsledim işte ama askere gidiyorum oyüzden satmak zorundayım maalesef
üzerinde neon var diyemi bi çuval para istiyosun?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
arkadaşlar ben bi hussar gördümrengi sarı,adam neler yapmış altta neon,var müzik sistemi var,mp3 ipod,bağlamış +anfi 2 tane kolon,koymuş çift akü,öne arkaya flaş,koymuş yane çakar grenajlar alewli,km göstergesi led beyaz,parklar mavi let,hele stop tam şekil olmuş noktalı stop,gibi led stop,yane fenaa bi makine yapmış herşeyi 10 numara merak eden olursa resim koyabilirim hepsini çektim o motor bende olcak varyaa
resmi koy da bakalım ..
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
mrb ben bişey sormak istiyorum bende 150scoter var ferrari kornası aldım ancak motorun aküsü kaldırmıyor
bana yardımçı olur musun?
buraktepe, kaça aldın kornayı?
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
Ferrari'nin kornası ne kadar ucuzmuş yaw.
valla ben yanlışlıkla cin malı aldım ama magazada 40ytl falan 25 aldım işte pazarlık falan orjınali magazada 65ytl beyazıtta 45ytl ye kadar düşüyorlar ama iyi olanı italyan malı şans ama iyisinin bile 1ayda bozuldugunu gördum sahtesinin ise 1senedir kullananlar war
EMRAH R.. kardeş koy şu hussarın resmini ...Ya bide bu Ferrari kornası nasıl oluyo?
Fiyatı 2,5 yapmışsın en son hatırladığım kadarıyla 4,5tu ferrari kornalı ha Hayırlı satışlar
EMRAH_R1 öyle bir resim koymuş sunki sağol çektiğin resimlerin hepsini koyda görelim şu makinayı ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
arkadaşlar merhaba ben bir motor almak istiyorum ama çok acemiyim ve motor konusunda hiç bilgim yok,mondial zat 150 almak istiyorum işibilen arkadaşlar nedersiniz bana fikir verin lütfen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)