ÇOK ACİL! JİNLUN JL250-5.ASKERLİK NEDENİYLE...YTL 3.500 [u]
Reklamlar
-
Merhaba!
Motorumu çok acil satmak istiyorum.0 km sayılır. Neredeyse hiç kullanılmadı. Otoparkta yatıyor.
Askere gideceğimden ve paraya ihtiyacım olduğundan mecburen satıyorum. Askere gitmeme çok az kaldığından çok acil! Herşeyiyle orjinal.
0 km ayarında bir motor için bence çok iyi fiyat veriyorum. 3-5 aya kadar aynı motorun sıfırını fiyatı da artar diye düşünüyorum.0 km fiyatlarını meraklıları ya da araştıranlar bilir. Yine de, düşünenlerle fiyatı gözden geçirebiliriz.
2 yıl garantilidir ve YTL 50 tutarına sağlam bir kilit de veriyorum beraberinde. Düşünenler çok acil irtibat geçsin lütfen!
Satamazsam bir yere koymam gerekiyor en azından. Bu konuda da önerileriniz varsa bekliyorum lütfen. Teşekkürler.
Marka: JINLUN
Model: JL 250-5
KM: 65
Renk: SARI
Fiyat: 3.500 YTL
Açıklama: TEMİZ
İl/İlçe: İstanbul / Kadıköy
İletişim: 05327026174
Reklamlar
-
KIRMIZI, valla bu fiyat bu donemde ve acil demen aklim almiyor. satma ihtimali yok bu fiyata. bence motoru koyacak yer arasan simdiden iyi olur. alim satim masraflariyla beraber sifir fiyatini geciyor sanirim. ben 2850 ye kadar dustum ama hala alan yok. onun icin eger cok aciliyetin yoksa yaza kadar beklersen biraz daha dusuk bir fiyata satilabilir
-
baron985, merhaba,
Yaza kadar saklayabilecek olsam belki de satmam. Ama şu ana kadar koyacak bir yer ayarlayamadım. Ama gerekirse bulunacak bir şekilde.
Masraflar ne kadar olur tam bilemiyorum. Kesin bilgisi olan varsa paylaşsın, sevinirim.
Koyacak bir yer bulamayabilirim, o yüzden ortaya çıkacak masrafları da ,en azından bir kısmını ,yüklenebilirim. Muhtemel alıcılara hatırlatıyorum.
Teşekkürler.
-
KIRMIZI, burada o fiyata hemde "acil" başlığıyla motorunu satamazsın. ya senin piyasadan haberin yok yada burdakiler sana göre çok bilgilidir. bu site için fiyatını bayaa bi düşürmen gerekir, neyse hayırlı satışlar
-
Teşekkürler,
Ben fiyatı koydum ama tabi arkadaşlar kendi fiyat önerileriyle de gelebilirler.
Arzın talebin buluştuğu bir nokta olur belki de
-
KIRMIZI, denge noktası diyorsun yani valla bu sıralar arz çok talep yok ona göre fiyatın ne kadar düşeceğini hesap et ;)
-
Moderatör
-
İkitisadi bakıyoruz tabi mecburen Talep eğrisini biraz sağa kaydırabilecek yok mu arkadaşlar?
-
Süper Moderatör (BBRR)
KIRMIZI
şu an çok temiz 250 cc jinlunlar 3000 civarı sitede bolca mevcut vede müşteri yok malum mevsim kışa giriyo alım satım yaklaşık 300-400 arası bir masraf senin fiata ekleyince sıfırından farkı kalmıyo bence diğer satılık ilanlarını incele vede ona göre bir fiat belirle yok ben tok satıcıyım böle kalsın diyosan o başka ama bu fiyata satılma ihtimali yok .
hayırlı müşteriler
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
Moderatör
ChatnoiR, abicim kaşla göz arası denklemi şematik olarak anlatmışsın valla helel
-
Teror ve BBRR,
Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Değerlenirdiyorum.
CahtnoiR! Süper İşin içine bir tutam da iktisat mevzuu kattık, iş artık biraz talep eğrisini çizen arkadaşalarda.
Syg
-
Moderatör
KIRMIZI, dostum eğer motoru bir yere bırakmayı yada kaldırmayı düşünürsen bu linki okumanı tavsiye ederim sana yararı dokunabilir
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=8777
-
Teror,
Linki gördüm. Göz atacağım. Teşekkürler
-
ChatnoiR, abi senin bugun canin cok sikiliyo heralde. kendini gegige vurmussun
-
baron985, geyik değil barışcım, bilim bilim
-
ChatnoiR, tabi canim cami yaptirma da bilimdi dimi gegiksin olum is her lafinla
-
baron985, sen mimarlığı bilimden saymıyormusun euheuheuhe çok ayıp, mimarlar ve mühendisler odası seni kınıycak haberin olsun
-
ChatnoiR, abicim kirletme bu konuyu. git gegik kosesine. bak adamin dukkaninin onunu kapatiyom. konu disina cikmayalim. eveeeeet, 3500 ye cin cun. hadi bakalim devam etsin alicilarla
-
mesajı güncel kalıyo fenamı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler