mertmertmert, sat ama 3000 ytl den aşağı verme ne olsa sıfır gibi hele üzerine kuş da kondurursan en az 3250 ytl yapar
mertmertmert, sat ama 3000 ytl den aşağı verme ne olsa sıfır gibi hele üzerine kuş da kondurursan en az 3250 ytl yapar
ChatnoiR, sende herşeye salça olmasan BBRR ( abimiz, canımız ) gibi
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
valla 20 gun oldu satalı mondıal zatımı 2000 ytl ye verdım
alan kısıde yaklasık 300 350 ytl alım satım oduyooo...
satılacak fıyatı 2000- 2300 arasıdır arkadasım....ama mal senın tabiii...
satılık mondial zat 150 : 4500 YTL
alan alır abicim
Valla Chatnoir,sen önce benim motoru gör ondan sonra karar ver derim.Ordaki gibi ayak izleri filan yok,yere kilim serip altını vs... sinide silerim ben.+tok satıcıyım,satılmazsada beklerim..Acele edip 200-300 zararına da vermek istemem.Çünkü çok emek verdim motorunu açmak için.%20 indirim dersen 3300x0,2=2.640 eder... +Asya değil çok şükür..
Herkes hakettiğini yaşar.
mertmertmert, resim var mı ?
hiç birinizle konuşmuyorum küstüm size size inat satıcam motorumu, gel vatandaaaaşşşş, eyvallah diyene veriyorum + potenzacım, asya olsa en az %10 karla satardın
alındı hayvancık yaw, sen gel bana pisi pisi ben seni severim gel pisi pisi....
taneralp, aralık ayında 2200 peşin veririm...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
taneralp, evet noter amcanızmı oluyor acaba ücret almadan satışı yapıyor.eğer öyle ise benimde bir alım satım işi varda onuda hallettiriver bi zahmetfederal adlı üyeden alıntı
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Arvasi3, ehuehuehu
+1
Bu tutturamadık hem fiyat hemde motoru valla. Alalım diyoz bi motor daha ama. Bakalım..
heheh Asya mı...aman Allah korusun.Hemde %10... küsme yaw..aşkolsun iki takılıos sana
Potenza, takılma bence, cırmalar seni.....
Aynen
istediğiniz özel bi cırmalama şekli varmı bu motor satılmaz, niye? çünkü koleksiyon değeri olan başka bir zat 150 satışa çıktı da ondan
abicim bitmedi gitti şu asya mondial savaşı yaaa.
ne gereği varsa......
mertmertmert, aslında savaş mak yerine ikisininde birleşmesi lazım....
gazdan nem kapmayın arkadaşlar, kimsenin savaştığı ettiği yok. topici güncel tutuyoruz işte, daha ne istiyonuzzzz... federal geliyorum canım şimdi senin dükkana
aslına bakılırsa ; firmalar arasında bi savaş gözükmüo.... onlar normal şekilde ticari rekabetlerini sürdürüo...
ama biz kullanıcılar; idrar yarıştırıo gibiyiz; asya iyi , yok mondial iyi vb vb diye....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)