2005 MODEL HONDA CBR 600 F S [satıldı]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
Kepekli püsküütmüş bu yaa, tanıyamamışız
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
hoppalalaa, nerden çıktı şimdi satış, hayırlısı olsun abi... alanada satanada.....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
Oyyy, oyyy ölüm makinası bu be.
Aldığım gün ölürüm herhalde <sevinçten>
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
dostum hayırlısı olsun umarım hakeden hakkını veren alır alanada satanada hayırlısı olsun güzel makine gerçekten
-
yasin hayırlı satışlar kardeşim tabii alanada hayırlı olsun
-
-
herkese teşekkürler dediğim gibi eşim ve benim daha rahat edeceğimiz gezilere uygun bir makine almak için satıyorum hayırlısı diyelim...
-
yamaha majesty 400 e ne dersin??? burgman 400le cook az farki war.motor 2004 model we1 1000km de fln.uzerinde kenwood marka radyo,kenwood 6li cd changer we focal hoparlorler war
-
cook pardon duzeltiorm 1000km civari
-
Eh be dostum psikopat edersin adamı. scooter için bu bebek verilirmi ya
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][B][B][B][B][COLOR="Red"]''GÖKYÜZÜ HER YERDE MAVİ´DİR''[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/FONT]
-
yasincim
satanada alanada
hayırlı olsun kardeşim
işallah tez zamanda satarsın
-
-
bikerboi kardeşim sen fiyatını belirle takasmı düşünüyorsun ne istiyorsun onuda söle konuşalım olabilirrr...
serbo2001, tabiki bi pazarlık yaparız niyetin ciidi ise sorun olmaz...
ödeme konusunda ay atlama gibi düşüncen var ise ben planımı nakit e göre yaptım bir ihtimalll kredi kartına taksit yapabiliriz onuda konuşmam lazım arkadaşım ile niyetin ciddi ise görüşelim hayırlısı
-
valla cillop gibi motor
alan kişi şanslı..hayırlısı olsun be abicim-önemli olan sizn rahatlığınız.ama sen dediğin gibi-gene de kendine ilerde bi race al
-
Alanada satanada hayırlı olsun
-
Walla makinanı wallpaper yaptım haberin olsun ! bende 8 milyar para var gerisini banka soyarak tamamlıcam beni beklermisin
-
murana kardeşim bu senin beni nekadar bekleteceğine bağlı bişey beklemek var beklemek var hayırlısı diyelim niyetin ciidi ise bi süre koyarız ortaya mühim diil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler