güncellll
güncellll
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
biscuit abi kaskıyla beraber 12.500 YTL olur mu?olmazsa sen bişeyler söyle yaw!!
güncellllllleyelimmmmmm.....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
biGbaDbluE, şu an bişey söylemem yanlış olur çarşambaya kadar bir arkadaşa müsade verdim onu bekliyorum kusura bakma ama senin verdiğin fiyatlara bu iş olmaz ilgin için teşekkür ederim
Biscuit abi sen ne yaptın yaaaa. Valla sırf senin motoru görmek için geçenki toplantıya gelmiştim. Makine de güzel hani. Neyse alana da satana da hayırlı olsun..
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Biscuit,
senin motor öyle güzel gözüküyor ki, ben hondacıların yerinde olsam bu fotoları alıp, internet sitesine falan koyarım.
biscuit abi kasksız olacak fiyatını söyler misin lütfen yaw kırma bu kardeşini
abi alanada satana da hayırlı olsun.. bir iki sene bekleseydin ben alırıdım daha yeni er-5 aldım... yavaş yavaş race e doğru gidiyoruz...
güncelleyelim millet....
yok yok yok şu meret olsa koyacam masaya alacam makinayı keşke olsa bu fırsatlar hiç kaçmaz ama ... imkan olmadımı olmuyo warda bana yok ehliyetim yok daha lise bitmedi bu dünyanın kahrını çekiyoz bakam ... nereye kadar ybr125 alsam dünyalar benim olcak bırak cbr ı bize çok uzak şu anda alacam motor böyle 2.el sıfır gibi binecen amaa.. kader
güncel
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
dostum motorun "0" km olanı 14.750 sen ikinci eline 13,400 istiyorsun + 200-250 arasıda alım satım işlemleri varken bence mantıklı degil biraz daha aşşağıya çekmez isen eğer motorun fiyatını biraz zor satarsın ark. tavsiyesi sen biraz daha in derim.
hee sen diyebilirsinki benim motorumda daha 2100 km de ama ne yazıkki motora bir kere ruhsat çıktımı iş bitmiştir artık 2. el konumuna düşmüştür 0 km ile 2. el arasındada en aşşağı %20 gibi bir fark olur hayırlısı olsun umarım satarsın
hatırlayanlar vardır bi ara sucuk reklamları gece oo:oo dan sonra yayınlansın filan diyorlardı ne oldu biliyorum ama bu ilan kesinlikle 00:00 dan sonra (ben yattıktan sonra) yayınlanmalı malum erkek çoçuğuyuz allah korusun. alan var alamayan var
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
tankahaska, yazdığın mesajın aynısını geçmişte bu sitede başka bir ilanda da görmüştüm. ne tesadüf.
federal ile benim "ne zaman dayak yedin" tesadüfü de inanılmaz bir tesadüf.
tankahaska, kardeşim senin bu işleri bildiğin belli sağol bana verdiğin tavsiyelerden dolayı bu kadar bilgili olan bir insan bunun satış tekniği olduğunuda bilmesi lazım kapıyı bu fiyattan açtım ve motorumu 13100 e satmış bulunmaktayımm buda benim istediğim fiyattı zaten bence sen ilk önce bir motor edin bu sitede biraz tanın ve ilerleyen zamanlarda fikirlerini bizden esirgeme (motosiklet kısmında gözükmediği için böle diyorum)
ilgilenenlere ve destek msj ı gönderen herkese sonsuz teşekkürler.
hayırlı olsun kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)