2005 MODEL HONDA CBR 600 F S [satıldı]
Reklamlar
-
biscuit hayırlı olsun.
hepimizin hayalinde böyle makineler var ama önemli olan amaca yönelik olması.
maxiscooter'a geçme düşünceni mantıklı buluyorum.ilerleyen zamanlarda kısmet olursa bide bundan alırsın kafana ve gideceğin yere göre binersin.
alanada satanada hayırlı olsun...alacak insan gelip yakından görecektir bu yüzden motoru övmeme gerek yok...
Reklamlar
-
-
eh be yasin daha altında göremeden satıyorsun ama aklın yolu 1
necef sana örnek olsun hayırlısı bakalım alanada satanada kazasız seyirler.
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
-
yaw bu necef nerelerde yaw, aloooo rıza kayıpsın....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
Moderatör
Biscuit, inşallah en kısa zaman da hayırlı birine satarsın bu güzelim aleti (napalım bizimde elimizden sadece iyi dileklerimizi yazmak geliyor)
-
hayırlısı olsun kanka
-
Biscuit arkadaşım resmi wallpaper yaptım demiştim ya peder görmüş benide yoldan çıkartıcan diyo dur bakalım kandırırım yakında onuda alıcam inşallah bu canavarı Sen yinede beni bekleme ,sana mani olmıyayim .Motor temiz dimi kardeşim kazası , masrafı falan var mı ?
-
biscuit abi selam osimen abiye önerdiğim gibi 12,000 YTL para peşin (ÇOK LAZIMM :=))
-
-
biGbaDbluE, teşekkür ederim teklifin için ama motorum değeri 12000 değil saygılar
-
takas
takas düşünürmüsün 2005 200 km er5 üzeri nakit
-
Biscuit, teşekkür ederim abi ne kadar olur en son?
-
NORTON teşekkür ederim teklifin için er-5 düşünmüyorumm bi değişiklik olursa ben özele msj atarım.
bigbadblue konuşuruz kardeşim ...
-
abi msn adresini verirmisin?
-
hayırlı olsun kardeşim alana da satanada...
-
evetttt almana sevındıgım kadar satmana daha cok sevındıgımı belırtmek ısterım yasıncım...(kusuruma bakma ama sen bana kızmassın kardesıs bıs)
baba sakın motoru ovme ılgılenen lutfen gelıp baksın unuturmuyum jantlarını cılalamıstım zıncırını temızleyıp yaglamıstım.... neyse......
suzuki burgman grubunu kurcaz babaaaa....
ALANA SATANA HAYIRLI OLSUN....
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
HAyırlı satışlaaar. Bi burgmancı daa gelioooo..
-
ne burgman ne nexus. yenilenen yamaha majesty 400 derim ben. hem fiatı uygun diğerlerine göre hem de bir şey oldumu servis ve parça sıkıntın olmaz(beldeyama).
NOT: burgman ve nexus kötü motorlar değildir. yazdığımdan bu anlaşılmasın. sadece parça sıkıntısı çekebilirsiniz. bana sorarsanız nexus alırım.
-
GUNCEL
+1
arkadaslar burada motor satılıyo yawww
gecın burgmanı nexus majesty i.....
-
çolakoğlu demiş ki;
ne burgman ne nexus. yenilenen yamaha majesty 400 derim ben.
ve yine çolakoğlu demiş ki;
bana sorarsanız nexus alırım.
çolakoğlu hangisi bi karar ver yahu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler