Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Acil Satilik Ozel Mondial 125Mt 1000 ytl

REKLAM ALANI
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Antalya ve cevresi icin 2005 mayis ayinda aldigim motoru vitesli motora gecmek istedigimden dolayi satiyorum. Motorun arka fren sistemini HONDA fren sistemi ile degistirdim. Boylece daha guvenli bir drus veriyor ve fren problemini ortadan kaldirdi.Boyamayi kendim yaptim.Daha yeni 4000 km bakimindan cikti motorda hic bir sorun yok ve bakimli.Ilgilenen arkadaslar bana 0537 578 17 56 nolu telden ulasabilir. Fiyati 1000 ytl dir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    oda olur inşallah
    aslında banada lazım ama antalya nasıl olur bilmem.istanbulluyum.aklıma gelmişken boyama sebebin kaza değil dimi?

zeda3000, boyamayı ruhsata işlettinmi? devirde veya muaynede problem çıkarmasın sonra???

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    boyama diilki bu kaza yapmış
    sonradan mondialların parçası böyle geliyor

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Beyler boyama sebebi kaza filan degil motor kaza yapmadi , sadece bir kez yan dustu onda da fren kolu kirildi cunku dokummus bende yeniledim. Zevkime boyadim degisiklik olsun diye. Bunu ruhsata isletmeye gerek yok cunku motorun sadece tek bir parcasi renk li ve girmez. Bende motorun orjinal rengide var. Gordugunuz gibi sinyal kisimlarida boyali. Cok sorun olursa boyarim kendi rengine yada alir takarim yenisini sonuc olarak fibergalss bu ve para bile degil.Motoru kotulemeyi birakin.Bakim mi tam hele fazlasi bile var. Cidden ilgilenen olursa arasin.Fiyat zaten ii. Benzerlerine herkez 1200 ytl istiyor ve arka fren sistemi sorunlu hepsinde.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler