iletişim detayları için, ilgili ilana sahibinden com sitesinden aşağıda ki link vasıtası ile ulaşabilirsiniz,
http://www.sahibinden.com/fazla_gucl...XQQdisplayitem

Merhaba arkadaşlar,

Bayır tırmanırken gaz verip sevdiceğimin sırtını sisybar vasıtası ile zedelemem sonucu bu makinanın benim gibi ayarsız bir adam için gerçekten aşırı güçlü olduğu kanatine vardım. Netice itibari ile düşük cc li bir makine ile takas yapmak üzere ilanı görüşlerinize arz ediyorum.

Her makinede olduğu gibi bu makineyide alırken yıllarca binerim dedim ve bi sürü masraf ettim.

İki adet hava filtresi yeni değişti. - 120 kaat malzeme + işcilik

Yağ filtresi yeni değişti - 60 kaat malzeme + işcilik

Ön balata - 80 euro + işcilik

Zincir 1000 km önce değişti- 150 ytl cik + işcilik

Krom elcikler

Her Bandırma'ya gittiğimde suzuki servisi olan arkadaşımda zart zurt bakım yaptık. Tüm vidalar, yağ, subap ayarı vesaire.

En son 4000 km civarında sahiller boyunca akdeniz ege turu yaptım, maaşallah hiç arıza çıkartmadı sadece benzin doldurup yoluma devam ettim. Su bile eksiltmedi.

Yağını sanki bedavaya veriliyormuş gibi 2000 kilometre dolmadan değiştirdim habire.

Sürekli kapalı garajda durdu, hava bulutluyken bile dışarı çıkarmadım.

1998 model ancak 2000 trafiğe çıkışlıdır.

CC bar ve hepco becker koruma demiri mevcuttur.

Komple krom ses eksozu mevcuttur ancak tatile çıkarken gittiğim yerlerde dayak yemiyeyim diye orjinal eksozlarını takmıştım, onlar üzerindedir şu an.

Köprüde yan yoldan rahatça geçmek için küçük plaka taktım, orjinal plakasıda mevcuttur.

Benden önce ki sahibi motoru sağa yatırmış bu nedenle koruma demirinde çizik vardır ve ön fren kolunun ucunda kırık vardır.

Sanırım depoyuda çizmiş, deponun kırmızı kısmında boya vardır ezik yoktur.

İş yerimin eskiden evime çok yakın olması nedeni ile motoru sadece hafta sonları kullanma gereği duydum. Şimdi ki işim çok uzak ama servis olduğu için yine motoru kullanma gereği duymuyorum. Yani keyif için kullanılmış yorulmamış bir makinedir.

Motor ile ilgili kısaca.

800 cc , su soğutmalı kesinlikle dragstarlar gibi hararet yapmayan, onlar gibi çüssesinden beklenenden daha az güç üretmeyen yediğinin hakkını veren yiğit bi makinedir.

Suzuki ile ilgili kısaca,

Yedek parçası en ucuz Japondur ve yedek parça sıkıntısı kesinlikle yaşanmaz.

Şu an için bir adet resim koyabiliyorum yenilerinide aktardığımda ekleyeceğim.

Saygılar