Satılık 05' YBR 125 (2200km)
Reklamlar
-
Arkadaslar, yepyeni 2005 model YBR'mi satıyorum.
Marka: Yamaha
Model: YBR 125 (2005)
KM: 2200
Renk: Gri
Fiyat: 2450YTL
Açıklama: Servis Bakımlı, yepyeni, garantisi 2yıldı, 1.5yılı daha var
(öncamı da bulunmaktadır).
İl/İlçe: İstanbul / Kadıköy
İletişim: 0532 350 24 99
YBR 125 hakkında detaylı bilgiye bu linkten ulasabilirsiniz.
http://www.beldeyama.com.tr/www/urun...k_id=8&u_id=29
Reklamlar
-
resim görmemiz mümkünmü, bide pazarlık varmı?
-
Hayırlı satışlar. düşünürseniz peşin 2000YTL veririm
-
Resim koymadım, verdiğim linkten ybr'nin resmine bakabilirsiniz.
Zaten çok yeni, bir kaç ay oldu sadece alalı, ciddi almayı düşünen olursa, gelip görebilir. Resimden pek birşey anlaşılmaz çünkü. Fiyatta çok oynama olmaz çünkü motor sadece 2200km'de.
-
Sentinus yinede aklında olsun motorsiklet almadıgım sürece ben talibim
-
antalyadayım pazarlık payı var dersen gelip görecem
-
ben istanbuldayım olur derseniz pazartesi gelip hemen alabilirim
-
Bu hafta pazartesi ve salı günleri üniversitede vizelerim var, ancak aksam 7'den sonra müsait olacağım, dilerseniz carsamba günü görüselim. Ama 7'den sonra da gelirim, farketmez derseniz, pazartesi günü de görüsebiliriz. Cevabınızı bekliyorum.
-
arkadaşım ben 2 hafta önce aldım ybr havalar soğuyo satamıyolar diye 2750 ye verdi.ikinci eli üstüne almak zaten 0'ı almaktan daha pahalı nerdeyse benimkinin 0 fiyatına gelcek.biraz mantıklı fiyatlar söleseniz.0'ının fiyatı 2950 diye bende 2750 ye satıyım o zaman benimkini 115 km de daha.biraz mantık
-
merhaba free_eagles sen 0 KM mi aldın 2750YTL ye ? eger öyleyse nereden aldın banada söylermisin bende 2. el almaktansa 0 KM almayı tercih ederim
-
bencede sıfır almak daha mantıklı alımı satımı zaten aynı fıyatta gelır
-
erkiran, bende sıfır öneriyorum plaka işlemleri ile birlikte sana sıfır fiyatına gelir Antalya da sıfır geçen ay 2.850 idi şimdi bilmiyorum ama 2.800 e bulursun 200-250 ytl daha ver hiç yoktan kafan rahat olur
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
-
...
Diyeceğim, almaya niyeti olan varsa, kimsenin sözüne kanmasın.
Bana da inanmayın. Gidin, araştırın, sorun yamaha Istanbul bayilerine,
...
Ayrıca bir saçmalık daha. "200 ytl daha ver kafan rahat olur."
Yahu kardeşim, motor 2200km dedik 222bin değil, kafayı mı yediniz siz, ne kafan rahat oluru, adam motoru görmeden almıyor zaten, bakar biner görür. Maksat laf olsun torba dolsun, mesaj yazmış olayım, olay bu.
Adama sanki zorla motor satıyoruz. Beğenmeyen almaz.
-
(((bilmezlere kanmayın)))).sana yalan sölicem demi 2750 ye 3 hafta oldu aldım şuan 122. kmde.istersen benimkini veriyim sana 2750 ye benimki mavi ben siyahını alıyım.denizli rekor moto http://www.beldeyama.com.tr/www/fiya...to.php?k_id=26 gir bu siteye al numarasını ara olurmu sonra bilmezmiymişim bilirmiymişim bi daha mesaj atarsın 02583710407 05353933915 hadi onuda ben yazıyım uğraşma.2750 ye verirse ama benimkini satarım sana nede olsa kafan ağrımaz 122 km de olurmu arkadaşım hepimiz ybr ye biniyoruz 2750+plaka pul120=2870 1 kuruş fazla vermedim.msjını bekliyorum arkadaşım tamam mı?sen öğrenince bu foruma da yaz da millet doğrusunu öğrensin...
-
(((((ARKADAŞLAR BANADA İNANMAYIN ARAŞTIRIN ARAYIN SORUN.)))))10 tane alıp satınca bende komisyon isterim ama.bide plakanın harflerini altınlamı boyatıyosun 200 +50 (İSTANBULDA PLAKAYI O FİYATA VERİYOLARSA BİLEMEM)bu ne sen böle aldıysan seni güzel yemişler.2870 e plakalı ruhsatlı elinde.ben öğretmen çocuğuyum merak etme 500 milyon ii para tabi ondan zaten ben 2870 e aldım.iiyice araştır boşa konuşma.2450 motora istiyosun 2.eli üstüne almak 250 değil tam 300 toplarsan2750 olur haa sen 100 milyon ucuza verirsen tabi 2650 ye gelir.10 tane birden falan alcaksan 2700 ede inebilir bana haber ver bizzat pazarlığını ben yapçam.ve2700 e olursada büyük bir zevkle sana 2750 ye satarım 10 taneden 500 milyon para eder ii para...
-
arkadaşim sen kızma ıst uyanıgı bitmez kerizide millet ben inanıyorumkı 2700 ü cebi
ne koy buradanda alırsın bunlar uçmuş
-
zataen kredi kartına 12 ay sıfır fayızle veriyorlar bu ybr leri bence alan arkadaşlar bir düşünsün derim
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
adamın ilanını ne hale getirmişsiniz arkadaşlar....
YBR fiyatları falan die bi forum açsanızda orda tartışsanız.... ?? şimdi şu tartışmalardan sonra müşteri alırmı bu motoru?? olmaz böyle arkadaşlar , bugün o satar , yarın siz.... hepimizin yeri burası unutmayalım.
saygılarımla...
-
Arkadaşlar ayıp etmişşiniz.Alacak adamları resmen etkiliyorsunuz.
Sentinus sen bakma bunlara motoru çok uygun fiyata ve ucuza satıyorsun.Ayrıca
büyük şehirlerde plaka ve ruhsat işlemleri herzaman pahalıdır.İstanbulda
yaşamayanlar bilemez.Ve 34 plakanın ne kadar değerli olduğu malum.
2200 km de olması zaten motor daha yeni yeni açılıyor demek.
Ben alırdım ama YBR çok kullandım.Şimdi 600lik düşünüyorum.
-
duncan dğru sölüyosun ama kendini bilmez falan deyince tepem attı.yani bu alet bu fiyatada alınabiliyor diyorum ben.bide gerçekçi olmak lazım motoru satın aldığın an sürmesen bile atık o 2.eldir ben satcak olsam 2450 istemeye utanırım daha 120 kmde çünkü plaka masrafı var 300 milyon olmaz yani ayıp
mertmertmert arkadaşım bence o fiyata o motoru almasın.sen sadece satanı düşünüyosun alacak olanda ybr ci olcak ya ona ayıp değilmi 0 fiyatına 2200 km motor satmak.bu açıdanda düşün.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler