Satılık Yamaha YBR 125 (Satıldı)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
amca noldu ya bı anda satma kararı
gonlunce olsun ....
-
saol amca... er-5 alacağım...
-
Satamazsın inşallah...
( Riva var, başka geziler var, sensiz olmaz ki ama )
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
hayırlı müşteriler kardeşim
alana satanada hayırlı olsun
-
-
Morpheus, hayırlısı olsun dostum alanada satanada , ben gördüm çok temiz güzel motor kaçırmayın
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Morpheus, kardeşim hayırlı müşteriler. Alana da şimdiden hayırlı olsun derim..
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
-
ben isteriiiim.
ama ben göstergelerinin önünde cam olanından istiyorum
-
göstergenin önünde camda var istersen ama ben takmıyorum serhat_fb
-
iyimiş ben ankaradayım ve 1700 dolar peşinim var.babayı da ikna edersem nasıl olacak.
-
aa negüzel müşteri hemen bulunmuş
ee zaten 1700 usd 2300 falan ediyo 150 milyon için sorun çıkmaz heralde bence el sıkışın...teslim almak sorun oluyosa burdan ankaraya eşya götüren bi kamyonla falan anlaşırsınız 3 kuruşa götürür.anlatabildimmi bilmiyorum.ankaradan buraya eşya getiriyor ev falan taşıyorlar dönüşte boş gitmemek için çok ucuza taşıma yapıyorlar falan...
-
kardeşim benim hayırlısı olsun bu güzelim temiz bakımlı motoruna kıyıyorsun yaaa alan çok şanslı vallahi hayırlısı olsun
-
Morpheus, takas yapalım istersen şaka bi yana ne zaman alacaksın ER-5 i
-
kardesım hayırlı olsun alan ınsan bayagı sanslı masallah
bu temızlıkte motor zor tabii
-
-
ybr nin eski şekli daha güzeldi... ama sanırım avrupa birliği uyum yasaları mı ney yüzünden tüm vitesli motorlar yuvarlak farlı üretilmeye başlandı
-
explorer adlı üyeden alıntı
Morpheus, takas yapalım istersen
şaka bi yana ne zaman alacaksın ER-5 i
explorer Alpay;
Parayı görünce dostluğu satma. Bekle veya anlayış göster Morpheus'a motorunu satıp senin makinayı alsın, tabii başka bir ER5 ile dirsek teması yoksa.
Şakası da gerçek neden olmasın? Sen de satmakta yardımcı olabilirsin YBR'yi.
Kendime almış gibi sevineceğim siteden birinin satın almasıyla.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
Morpheus, hayırlı satışlar, alpayın er-5 i alsana veya erhanın. en azından bildiğin temiz 2. el motorlar, haa sen 0 alcam diyosan o ayrı
-
Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim... Erhanında alpayında kaanında makinalar çok güzel... ama ilk planda mavi tercih edeceğim... kuzenimin mavi bir er-5 i var oda satmayı düşünüyor (üstüme alma derdim yok hiç olmazsa şimdilik) onunla anlaşamazsam neden olmasın hepsi prıl prıl makinalar... Bugün biri bakacak motora 2350 ye anlaşacağız heralde... Ondan sonrada banka banka dolaşıp abi bana 4 milyar kredi verirmisin diye ağlıyacağız...
Serhat_fp Kısmet, umarım istediğin bir makinayı alırsın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler