Anket: PC mi, Laptop mu ?
- Katılımcı sayısı
- 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Acil Satılık P4 , SATILDI
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun kardesım
umarım kısa surede satarsın....
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
necef,
hayırlı olsun kardesım
umarım kısa surede satarsın....
eywallah hocam , kısmet bakalım inşallah bööle bi makina arayan bi arkadaş çıkar da , makina yeni sahibine kavuşur..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
ben alıyımmı mert benım motorla takas edermisin?
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
-
çok sölemişsin abi benim peişin 700 ytl em var.
-
bayağı fazla demişsin
ederi 550 600
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
SAVASXXL,
ben alıyımmı mert benım motorla takas edermisin?
benim zat ı da veriyim , takasa girelim ööleyse ha ?? ;) laptop almam lazım be abicim... nası olcak bilmiorum ama......
ozaktasi kardeş msn adresim: mertmertmert@hotmail.com
serhat_fb,
çok sölemişsin abi benim peişin 700 ytl em var.
abicim sen düşün , accık daha araştır istersen.... bizim makina bedavaya gitmesin yani......
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
güncel
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
talep yokmu hocam bizim makinaya hiç yaa? piyasa ne kadarda durgunmuş bööle ????
-
baba ne alka 2.el com mu burası hani motor falan desen anlıycaz ama pc bu yani tekersiz
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
matchmania,
baba ne alka 2.el com mu burası hani motor falan desen anlıycaz ama pc bu yani tekersiz
aga farkındaysan konudışı adlı kategoride açtık başlığımızı ;)
2. el.kom olmasına gerek yok yani........
mercuryhepat,
hafız; sen makinana iyi fiyat vermişin aslında.seni biliriz hani, bakarsında, tıpkı motoruna baktıgın gibi de ben daha yeni 1500ytl harcadım kompitere malum grafik mrafik hesaabı.makina alıcaklara tavsiye edebilirim, sanada kolaylar gelsin.
not:görüşelim bu bayramda gezi mezi
eywallah , babacan. bakalım yaw - niyetlendik ööle bi film yapıcaz inşallah.........
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
güncel çekmekten klavye aşındı valla
-
naaptın hafız? var mı bi gelishme?
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
mercuryhepat,
naaptın hafız? var mı bi gelishme?
yok valla babacan , PC piyasası durgun demekki......
-
dizüstü alıyo insanlar çatır çatır ama desktop makinanın yeri ayrı tabi babacan. bence senin anlayana denk gelmen lazım.kıymetli makina ne de olsa!
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
mercuryhepat,
dizüstü alıyo insanlar çatır çatır ama desktop makinanın yeri ayrı tabi babacan. bence senin anlayana denk gelmen lazım.kıymetli makina ne de olsa!
ya babuş işte dedim ya bizede dizüstü lazım die satıoruz.... daha doorusu satamıoruz kısmet bakalım ya , her malın alıcısı vadır derler , beklicez...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi abicim PC arayan yokmu koca sitede.........??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler