JİNLUN 250-5 ELEGANCE SİYAH/GRİ (3.100 YTL)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
arkadaşım hayırlı satış dilerim nasib işi tabi bu işler inşallah en yakın zamanda istediğine kavuşursun motorun güsel görünüyo
-
Kaçırılmayacak bir fırsat aslında..Şu an Zat ımı satsam direk alırdım..
Herkes hakettiğini yaşar.
-
KAÇIRILMAYACAK FIRSAT AMA HER HALDE SEZON KAÇTI. KİMSEDEN TALEP YOK
-
arkadaşım
motorun çok temiz görülüyor.Regal Raptor almak için para biriktiriyordum fakat henüz tamamlayamadım.Şu anda elimde en fazla 2.500 ytl var bu fiata verebilirsen hemen alabilirim.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
-
Sence o fiyata bu motoru vermek enayilik olmaz m1?
5 ay önce 4.050 YTL sayd1m o motora...
bu kadar ölmüs esekçi olmay1n lütfen. herkesin mal1n1n bir degeri var
-
arkadaşım satışta pazarlık diye birşey vardır.sen bir fiat söylersin ,alıcı bir fiat söyler bunda kızacak birşey yok.Ölmüş eşek arasaydık bu sitede olmazdık.Birbirimizle olan dialoglarda daha saygılı sözleri tercih edersek bence daha isabetli hareket etmiş olurduk.Bundan sonra bedava bile versen almaya niyetim yok.
-
allah allah hem kelsin hem fodul...
sen 2500 fiyat verirken saygısızlık olmuyor da ölmüş eşşekçi deyince mi saygısızlık oluyor. cık cık cık.
senin verdiğin fiyat pazarlık için değil, dalga geçmek için veya ihtiyacı olan birini sömürmek için verilmiş gibi geliyor bana. allaha şükür motorumuzu yok pahasına verecek kadar düşmedik ve satılmasa da amenna, mal bizim malımız. kimseye de bedava verecek halimiz yok. kendi kendine gelin güvey oluyorsun...
-
arkadaşım karışmak istemem ama sen yanlış görmediysem 3100 istemişsin o 2500 veriyim demiş bana gelin güvey durumu deil de yarası olan gocunur durumu gibi geldi bilmiyorum yani sonuçta insanların en azından karşısındakine biraz daha saygılı olması taraftarıyım böyle celallenmek yakışmıyodur kesin sana yani arkadaş sonuçta 1000 ya da 2000 e kapatmaya çalışmıyo
-
kusura bakma ben eşekleri karıştırmışım.Site yöneticisi tarafından kapatılan daha önceki sayfanı yeni gördüm. önceden görseydim karıştırmayacağıma emin olabilirsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler