satıldı motor arkadaşlar teşekkurler
ARKADAŞLAR 150 ZAT YADA AS 150 T1 LE TAKAS YAPABİLİRİM.
arkadaşla yokmu moturunu değiştirmek isteyen yaaa
Çok diyosun fiyata neden değiştirmek istiyosun
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
sitede böylesi yok ama heybelere bı dunya para saydım zaten. senı kırmıyım ama 1350 yaparız gercı ben takas istiyorum aslında. motorsuz kalmak istemiyorum
kardeş benim çok hoşuma gitti moyorun . 1400 e alırdım am peşin veremem . taksitel birşeyler yaparsan alırım . kib . byeeeeee
kredi kartına yaparım ama başka türlü olmaz onunda faizi oluyo biliyosun. (sonucta sende bende elın ogluyuz dımı) eger aklına yatarsa email at görüşelim
mrb arkadasım bende 500 lük bir bmw var r50-5 modeli marşlı ve tam orijinal motoruma 3.500 ytl istiyorum ama bende takas düşünüyordum .. üzerine makul derecede 1 milyar verebilirsen takas yapabiliriz.. bana büyük geliyor ve eşim kullanamıyor bu yüzden takas düşünüyoruz.. buraya herzaman giremiyorum tel den ulasabilirsen sevinirim .. aksamları 5 ten sonra lütfen 0 536 423 76 31 şenol mailine resimlerini yolayabilirim istersen hatta yolladım..
bu motorun sıfırı 1500 diilmi anlamadım...
alım satım 350 daha koy bu alet 1750 etçek?
Kobayashi, arkadaşım senin sym ile benim bmw yi takas düşünürmüsün .. düşünürsen 0 536 423 76 31 bana cepten bir msj atarsan aksam seni ararım ok hoşçakal.. şenol
arkadasım senın bu motorla ılgılı konusmak ıstıyorum benım msn asagıda 24 saat acık sen ekle benı konusalım
tippex senın laptop arastırdım 750$ dan fazla para etmiyoo eger üzerini nakit olarak alabilrisem yada ustunu kredi kartından da cekebilriz. düşünürsen bana emaille ulaşabilirsin
bek msn messengerımı yazıyorum gir bi görüşelim eğer messengerın yoksa telefon numaram 05557231896 istanbulda oturuyorum yalnız ısparta filanda yazıda.... bekliyorum
anilpolatel_9@hotmail.com buda msnim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)