acil satılık psp satıyorum temiz 380 ytl Satıldı
Reklamlar
-
arkadaşlar acil satılık psp satıyorum allalı bir ay oldu az kulandı havesimi aldım şimdi satıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim 05362907130 bana ulaşabilirsiniz yanında birde oyun veriyorum psp 1.5 tir yanı sadece bu surumuyle kopya oun oynabilir
- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************I*********************
Reklamlar
-
dostum play statıon 2 denmi bahsediyorsun acaba...psp anlaşılmıyorda....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
hayır resmini koydum bakabilirsiniz meta_han arkadaşım cumaya kadar satmama lazım bakalım sata bakabilcekmiyim bilmiyorum bas gitar alıcam onun için satıyorum sorun yok yani
-
o ne abi yaaa...valla böyle bir alet hakkında bilgim yok...oyun konsolumu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
evet oyun konsolu adı da psp ps2 fazla bir farkıyok cd çalışıyo grafıkleri biraz daha götü ama ps2 kalitesinde sonra mp3 dinliyebiliyosun filim izliyebiliyosun güzel bir alet
-
ee arkadaşar almak istiyen yokmu
-
-
Dostum diğer forumlara da at bu ilanı.Reklam vermekten ban yemem herhalde.
Mesela motordelisi ve forum.kurtadam.com da yazabilirsin.
-
MOTOR DELİSİ VERDİM İŞALLAH SATILI CUMAYA KADAR SATTIM YOKSA 200 YTL ÇÖPTE
-
royalmen, inşallah satarsın ama daha elindekini satmadan cebinde de para yokken niye kapora verdin abicim, böyle iş yapılır mı şimdi yansa 200 ytl kaporan yazık olmaz mı. keşke biraz daha sakin davransaydın..
-
walla hiç kimse ilgilenmiyomu psp le zaten kaporadan ümidi kestim
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
biraz acı konuşçam ama maleef gerçeklerden bahsedicem,
pazarlama ve satış kanunları #1
paran varsa mal almak kolay , paran yoksa mal satmak çok zordur.....
pazarlama ve satış kanunları #2
her malın , alıcısı vardır...
pazarlama ve satış kanunları #3
satış şansını yükseltmek istiyorsan , ürünü yada hizmeti diğer satıcılardan çok daha cazip hale getirip-promosyonu iyi yapmalısın
pazarlama ve satış kanunları #4
hiçbir alıcı cebindeki paranın hesabını yapmadan mal almaya kalkışmaz, kalkışan zaten baştan zarar etmiştir ( kapora,bass gitar örneğinde görüldüğü gibi)
hayırlı satışlar dostum,inşallah alet yeni sahibine kavulur kısa zamanda
saygılar
-
-
150ytl ye bırak kötü müyüm neyim
-
bak 300 ytl kadar düşerim ama 150 olmaz be abi sadece oyun 80 ytk aletde 410 sıfırı ee abi çok zarar 300 ytl bir kuruş inemem alıcağın varsa
-
charlton'a gidecek bir gemici arkadaşıma sipariş etmeyi düşünüyordum. hatta parasını dahi hazırladım. 200 $
-eğer sattığın cihazda bir kusur yoksa ( 1 aylık olduğuna göre olmamalı) ve ilgileniyorsan bu parayı senin sattığın cihaza yönlendireyim. ne yazıkki daha arttıramam. yağmacı gibi davranmak istemiyorum. sadece bütce meselesi.
acele para ihtiyacını gidermiş olursun bu sayede...
-bide yanında verdiğin oyun nedir acaba? ve kaç mb memory si var
-
murattolga nın sorularını bende merak ediyorum?
-
yanında verdiğm oyun fifa 32mb içinde çıkan memory si var
ayrıca 220 dolar a vririm ne dersin
-
dostum. 200 $ param $ olarak hazır. 20 $'ın pazarlığını yapacak değilim. (ama yok valla) bu aleti 5 yaşındaki oğlum için almak istiyorum. ben oyun defterini kapayalı yıllar oldu. tamam dediğin anda el sıkışmış oluruz...
seni oyalamaya çalışmıyorum. alım konusunda gayet ciddiyim.
-
YA PSP YI SATTIN MI BIDE FIYAT IIDE BENDE PARA YOK YANI PESIN PARA ENSON NE YAPARSIN BENDE ELEKTROCUYUM GITAR MALZEMELERININ FIYATLARI EMIN OL II BILIYORUM NEDIR BU PARADAN CEKTIGIMIZ SORUN MUZIKTE ANLAMIS DEGILIM 6 AYDAN BERI GITARIN KLAVYE AYARI YAPILACAK OFF OFF
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler