2007 Ekim ayında İzmir ana bayiide bizzat kasasından çıkarılıp montajı yapıldığı andan itibaren birlikte olduğum Suzuki GSR600A motosikletimi eşimin motosikletçiliği terketmem için yaptığı baskıdan dolayı satıyorum.

Motorum 15000 km'de, mavi, rodajı özenle yapılmış, kullanma talimatlarına harfiyen uyulmuş, hiçbir şekilde limitleri zorlanmamış, servisleri Doğa Motor'da önerilenden de sık yapılmış ve Motul 5100 veya 7100 dışında yağ konulmamıştır. Lastikleri alındığında Metzeler Sportec M3'lerle değiştirilmiş ve Nitrojen ile şişirilmiştir. Titreşim sorununu çözmek için aynaları 2008 model aynalarla garantiden değiştirilmiştir. Hava filtresi K&N, bujileri NGK iridiumdur. Motor koruma demiri Givi'dir. Yanında İtalyan malı arka sehpa (100 YTL'ye almıştım), Givi depoüstü + 2 adet yan soft çantaları (toplam 500 YTL verdim 2 ay önce ve sadece 1 kez kullandım), 4 metre uzunlukta kalın zincir + 2 adet asma kilit, masterlock disk kilidi, yeni Motul RoadPlus zincir yağı veriyorum.

Hiçbir arızası, tamiratı, kazası, devrilmesi olmayan ve bir doktordan beklenecek titizlikle kullandığım ve baktığım motorumu istemeye istemeye satıyorum.

Telefon: 05552785233

Fiyatı: 14.000 YTL