Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

2005 CBR 600F..1600km'de..12.750 YTL ****SATILDI****

REKLAM ALANI
    osimen34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 CBR 600F
    Markası:HONDA
    Modeli/yılı:CBR 600F / 2005
    Rengi:Kırmızı
    Km:1600
    Fiyat:12 750 ytl
    İletişim: 0 536 316 22 62 osman....
    Özellikler:Nerdeyse sıfır ayarındadır...Ehliyetim olmadığı için pek kullanamadım resim motorun kendi resmidir...Bakımları mutluhan honda da yapıldı...Fiyat sondur...

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
    - Bu başlık amacına ulaşmıştır.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    *********************I*********************

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yavuzk2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bi şey sorucam ilk motorun mu??? Yani ehliyetim yok fln diyosunda, ehliyetin olmadan boyle bi motorla basladıysan........ ne diyim artık satmak en iyisi

Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    eh maşşallah , motor çok güzel...... hayırlı satışlar dostum..........

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım sıfırı 14 750 alım-satımla seninkisi 14 000 i bulur bu kadar üst sınıf bir motorda kimse kendini riske atıpta 2. elini almaz şu şartlarda bu motoru satmaman daha mantıklı haliyle sen de yeni bir motora bu fiatı istiyosun ama alıcak olanın yerine kendini koy bu fiat çok sıfırını almak daha mantıklı
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Buyukbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Bence fiyatı makul. Ölmüş eşekçi olmayalım arkadaşlar. 14750 plaka vs. masraflarıyla zaten 15 in üzerine çıkıyor. Arkadaşın verdiği fiyat olabileceğinin en üstü sadece. Bu motor için 1400 km. hiç birşey. 0' dan farkı yok yani. Eğer kazası yoksa bence ideal. Zaten bu motor meraklısının motorudur. Alana hayırlı olsun derim.

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlısı ne ise o olsun OSİMEN..
    bol şans dilerim

trendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6
    bencede makul fiyatı.gerçek alıcısını bulursa kendi aralarında ufakta olsa 1 pazarlık yaparlar...

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Buyukbaba, arkadaşım bak bir kere ölmüş eşşekçi deiliz sen 15 milyar verir sıfır mı alırsın yoksa 14 milyar verir rodajı nasıl yapılmış bilmediğin hangi şartlarda kullanılmış bilmediğin motorumu alırsın zaten arkadaş açıkça ehliyetsiz olduğunu sölemiş yani bu 1600 km de deneyimsiz biri tarafından yapılmış kaldıki motor seninkinin aynı bu soruya en ii cevabı sen verirsin
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    kawazaki zr 250
    valla dostum motora bi diyeceğim yok ama benimde o kadar param yok şahsen motoru cok beğendim insallah bi alıcı bulursun ama belki bende alabilirim bebek gibi motor eğer bana bi şeyler yaparsan alırım lüyfen bana ulaş dj_eMbAy@hotmail.com
    denizli

Motosikleti
    kawazaki zr 250
    ya kusura bakma cebimi yazmayı unutmusum GSM:05434869023

Buyukbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    BBRR bir yere kadar haklısın. Ama günümüz teknolojilerinde rodajın çok manası yok. Artık her işçilik lazer teknolojisi ile mikron mertebelerinde yapılıyor. Hele ki Honda gibi modellerde.
    Makine benimkinin aynı olduğu için ben bir sorun görmüyorum. 1400 km.deki kullanım hatalarını, ki dediğim gibi rodajın asli unsur olması tartışmaya açıktır, tolare edebilecek bir makinedir kanımca. Ayrıca ölmüş eşekçi lafımı ofansif olarak algılama lütfen. O sadece bir genelleme idi. Ben makinenin piyasasına göre konuştum.

bikere bu makinaların piyasası bu 13500 gibi bir fiyattır ve doğrudur...motor 1600 de imiş mantıklı bir fiyat temizde alana satana hayırlı uğurlu olsun demekten başka yapacak bişey yok...inşallah biran önce sahibini bulur.

bu arada sıfırı anahtar teslim 14750 ytl dir. alım satımıda içindedir ufak bir dip not.

CANGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    bence ucuz bile... biscuit alım satımdan kastın anahtar teslimi ise yanılıyosun. 14.750+140 ytl oda plakanı oturduğun ilçeye kaydettirirsen. başka ilçe dersen +40ytl daha... sevgiler

CANGO, kardeşim haklısın ama bi pazarlık payıda var biliyorsun dimi ama senin dediğin gibi bencede ucuz makina daha 1600 de allah sahibine bağışlasın saygılar =)

CANGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    yasin benimde aynı model aynı renk. yalnız benim motor 4800 de. bak mesela 13.750 istiyorum. marttan önce bu motorlar 15.600 ytl idi. sonradan düştü. sen gelecek yılı seyret. millet düşer diye bekliyo ama yanılıyorlar. sevgiler yasin kendine ii bak

CANGO, kardeşim saygılar bizden en kısa zamanda görüşmek üzre...

Duncan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sattım:(-
    Arkadaşlar madem fiyat çok yüksek diyorsunuz.Ne kadar olması gerekiyor sizce bbrr arkadaşa soruyorum merak ettim.Zaten 1600km'de nerdeyse 0 sayılır.Acaba 12000ytl mi olması gerekiyor?Zaten bu motoru almaya karar veren fiyatı düşünmeden alır.Ha sıfır ha çok az kullanılmış.

"Osimen34" Vade mümkünmü gerçi şu an alamam ama genede soruyum dedim.13 milyarım olsa direk alırım.

Motosikleti
    2005 CBR 600F
    valla arkadaşlar şunu söliyim MD den bi arkadaş motora 11 verirsen alıyım değeri öle çünki diye msj atmışşş...sinirlerim gerildi almaya niyeti olsada bunu yazsa anlıcam...ama neymiş alıp 500 noter masrafı yapıcakmış...bide satarken 500 indirim yapıcakmış alıcısına..10500 e satıcakmış falan filen...maksat ortalığı bulandırmak...o yüzden biraz moralim bozuldu arkadaşlar...yanlış bişey yazarsam şimdiden özr dilerim yanii...
    bi kere noter masrafı ve ruhsat işlemi 280 milyon filen tutuyor...en fazla maximum 300 milyon...sıfır motordada nerdeyse bukadar veriyorsunuz...ben ilanı vermeden önce biraz araştırdım o ucuz motorların çoğu yana yatmışlar...birini aradım diyorki yürüme hızındayken yana yattı çok az çizik var diyor...kimi 2005 model ama km si 5000 i çoktan geçmişş...bende dedimki o fiyatlara yakın bişey yazıyımki benim motor onlara göre hem km si az hemde hiç yan yatmamış olduğu için kolay satarım...ama olmadı neyse satılır inşallah...birde rodaj konusuna gelince 2 tane sıfır arabam oldu ve rodaj nasıl yapılır biliyorum yanii... o konuda merakınız olmasın...başka sormak istediğiniz bişey olursa buyrun

Motosikleti
    2005 CBR 600F
    Alıntı Duncan adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar madem fiyat çok yüksek diyorsunuz.Ne kadar olması gerekiyor sizce bbrr arkadaşa soruyorum merak ettim.Zaten 1600km'de nerdeyse 0 sayılır.Acaba 12000ytl mi olması gerekiyor?Zaten bu motoru almaya karar veren fiyatı düşünmeden alır.Ha sıfır ha çok az kullanılmış.

"Osimen34" Vade mümkünmü gerçi şu an alamam ama genede soruyum dedim.13 milyarım olsa direk alırım.
    vade derken araba almak istiyorum..galeride beğendiğim bi araç var...belki ona çek veya senet teklif edebiliriz bilemiyorum...ama ben taksit yapamam...sory

Motosikleti
    2005 CBR 600F
    Alıntı Peril adlı üyeden alıntı
    hayırlısı ne ise o olsun OSİMEN..
    bol şans dilerim
    tşk ederim çiğdem...inşallah gönlümüze göre olur herşey...

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler