2005 CBR 600F..1600km'de..12.750 YTL ****SATILDI****
Reklamlar
-
Markası:HONDA
Modeli/yılı:CBR 600F / 2005
Rengi:Kırmızı
Km:1600
Fiyat:12 750 ytl
İletişim: 0 536 316 22 62 osman....
Özellikler:Nerdeyse sıfır ayarındadır...Ehliyetim olmadığı için pek kullanamadım resim motorun kendi resmidir...Bakımları mutluhan honda da yapıldı...Fiyat sondur...
- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************I*********************
Reklamlar
-
bi şey sorucam ilk motorun mu??? Yani ehliyetim yok fln diyosunda, ehliyetin olmadan boyle bi motorla basladıysan........ ne diyim artık satmak en iyisi
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
eh maşşallah , motor çok güzel...... hayırlı satışlar dostum..........
-
Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşım sıfırı 14 750 alım-satımla seninkisi 14 000 i bulur bu kadar üst sınıf bir motorda kimse kendini riske atıpta 2. elini almaz şu şartlarda bu motoru satmaman daha mantıklı haliyle sen de yeni bir motora bu fiatı istiyosun ama alıcak olanın yerine kendini koy bu fiat çok sıfırını almak daha mantıklı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Bence fiyatı makul. Ölmüş eşekçi olmayalım arkadaşlar. 14750 plaka vs. masraflarıyla zaten 15 in üzerine çıkıyor. Arkadaşın verdiği fiyat olabileceğinin en üstü sadece. Bu motor için 1400 km. hiç birşey. 0' dan farkı yok yani. Eğer kazası yoksa bence ideal. Zaten bu motor meraklısının motorudur. Alana hayırlı olsun derim.
-
hayırlısı ne ise o olsun OSİMEN..
bol şans dilerim
-
bencede makul fiyatı.gerçek alıcısını bulursa kendi aralarında ufakta olsa 1 pazarlık yaparlar...
-
Süper Moderatör (BBRR)
Buyukbaba, arkadaşım bak bir kere ölmüş eşşekçi deiliz sen 15 milyar verir sıfır mı alırsın yoksa 14 milyar verir rodajı nasıl yapılmış bilmediğin hangi şartlarda kullanılmış bilmediğin motorumu alırsın zaten arkadaş açıkça ehliyetsiz olduğunu sölemiş yani bu 1600 km de deneyimsiz biri tarafından yapılmış kaldıki motor seninkinin aynı bu soruya en ii cevabı sen verirsin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
valla dostum motora bi diyeceğim yok ama benimde o kadar param yok şahsen motoru cok beğendim insallah bi alıcı bulursun ama belki bende alabilirim bebek gibi motor eğer bana bi şeyler yaparsan alırım lüyfen bana ulaş dj_eMbAy@hotmail.com
denizli
-
ya kusura bakma cebimi yazmayı unutmusum GSM:05434869023
-
BBRR bir yere kadar haklısın. Ama günümüz teknolojilerinde rodajın çok manası yok. Artık her işçilik lazer teknolojisi ile mikron mertebelerinde yapılıyor. Hele ki Honda gibi modellerde.
Makine benimkinin aynı olduğu için ben bir sorun görmüyorum. 1400 km.deki kullanım hatalarını, ki dediğim gibi rodajın asli unsur olması tartışmaya açıktır, tolare edebilecek bir makinedir kanımca. Ayrıca ölmüş eşekçi lafımı ofansif olarak algılama lütfen. O sadece bir genelleme idi. Ben makinenin piyasasına göre konuştum.
-
bikere bu makinaların piyasası bu 13500 gibi bir fiyattır ve doğrudur...motor 1600 de imiş mantıklı bir fiyat temizde alana satana hayırlı uğurlu olsun demekten başka yapacak bişey yok...inşallah biran önce sahibini bulur.
bu arada sıfırı anahtar teslim 14750 ytl dir. alım satımıda içindedir ufak bir dip not.
-
bence ucuz bile... biscuit alım satımdan kastın anahtar teslimi ise yanılıyosun. 14.750+140 ytl oda plakanı oturduğun ilçeye kaydettirirsen. başka ilçe dersen +40ytl daha... sevgiler
-
CANGO, kardeşim haklısın ama bi pazarlık payıda var biliyorsun dimi ama senin dediğin gibi bencede ucuz makina daha 1600 de allah sahibine bağışlasın saygılar =)
-
yasin benimde aynı model aynı renk. yalnız benim motor 4800 de. bak mesela 13.750 istiyorum. marttan önce bu motorlar 15.600 ytl idi. sonradan düştü. sen gelecek yılı seyret. millet düşer diye bekliyo ama yanılıyorlar. sevgiler yasin kendine ii bak
-
CANGO, kardeşim saygılar bizden en kısa zamanda görüşmek üzre...
-
Arkadaşlar madem fiyat çok yüksek diyorsunuz.Ne kadar olması gerekiyor sizce bbrr arkadaşa soruyorum merak ettim.Zaten 1600km'de nerdeyse 0 sayılır.Acaba 12000ytl mi olması gerekiyor?Zaten bu motoru almaya karar veren fiyatı düşünmeden alır.Ha sıfır ha çok az kullanılmış.
"Osimen34" Vade mümkünmü gerçi şu an alamam ama genede soruyum dedim.13 milyarım olsa direk alırım.
-
-
Duncan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar madem fiyat çok yüksek diyorsunuz.Ne kadar olması gerekiyor sizce bbrr arkadaşa soruyorum merak ettim.Zaten 1600km'de nerdeyse 0 sayılır.Acaba 12000ytl mi olması gerekiyor?Zaten bu motoru almaya karar veren fiyatı düşünmeden alır.Ha sıfır ha çok az kullanılmış.
"Osimen34" Vade mümkünmü gerçi şu an alamam ama genede soruyum dedim.13 milyarım olsa direk alırım.
vade derken araba almak istiyorum..galeride beğendiğim bi araç var...belki ona çek veya senet teklif edebiliriz bilemiyorum...ama ben taksit yapamam...sory
-
Peril adlı üyeden alıntı
hayırlısı ne ise o olsun OSİMEN..
bol şans dilerim
tşk ederim çiğdem...inşallah gönlümüze göre olur herşey...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler