12.000 ytl olursa, alırım kardeş ciddi talipliyim
hemen sölim bir aletin üğstüne çık plaka yı adına al 1 km git fiat %10 iner bu alete o muameleyi yapalım 14750 eğer sıfırı ise 1500 inelim eğer arkadaş derseki alım satım bana ait 13000 ii fiyattır yok karışmam derse 12 500bbrr arkadaşa soruyorum merak ettim.
ha ama biri çıkar şak diye 13500 verir veya arkadaş bu fiatta diretir motor satılmaz bekler ve geçen zaman aleyhte işler
12 yede olmaz be 12500 çok ii fiattır bence tabiki peşin olmak kaydı ile
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
valla arkadaşım gel motoru gör sonra konuşalım bişeyler daha yaparım ama 12000 olmaz inan...
osimen seni gayet iyi anlıyorum....çünkü benim motorumda seninkiyle aynı model ve aynı değerde....motorumdan çok memnunum ama geçen gün racing almaya niyetlenip sayatım dedim...gerçekten çok düşük fiyatlar veriliyor... şimdi 2006 modeller çıkacak ya, belliki onların sıfır fiyatıda çok farklı olmayacak malesef... motoru galericilere çok ölü fiyata verme bence... çok düşük bir fiyata verecek olursan da haberimiz olsun... galericilere gideceğine ben de alabilirim...
osimen34, yaw para peşin 12.000 ytl.çok istiyorm valla zaten alınca 6-7 ay kapalı kalcak motor(eğer satarsan)çok ciddiyim 12ye verirsen hemen alırım...
msn adresim yok malesef...ciddi ciddi son fiyatımdır...
ben yazın 2002 alıyordum 12 milyara....sonra vazgeçtim...
valla arkadaşlar yazın satarım olmazsa napıyım...yaww yazın millet 2001-2002 lere istiyorlardı..ve çoğu satılmıştı yaa...hayret...neyse kısmet artık..
arkadaşım 1000 ytl için sen kendini riske edermisin hemde 2006 modelle.motorun çok temiz belli ama bence sen o motoru satma.çünki o fiyata satamazsın
merak etme osimen motorun satılır o fiyata. herhalde insanlarin kafalarında biçtiği fiata uymadığı için verdiğin fiati eleştiriyorlar. bence fiatın normal. piyasası da böyle. isteyen piyasayı araştırsın (1-2 tane kelepir bulabilirsiniz. normaldir. kelepirlere bakılarak piyasa fiatı ölçülmez)
yaw bak gerçekten çok istiyorum motoru bir iyilik yap şu kardeşine.hazır bizimkiler izin vermişken 12.000 YTL'ye alayım be dostum...
biGbaDbluE, ya 12000 peşin vert 1000de çek senet falan yap 13000 e al bence motor temiz yok işte 12 ye satmaz zaten bu motor o fiata satılmaz hakkı 13000
bilemedin 12500 ve bence o parayıda hakkeder
vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
dostum iyilik yapıyorum işte...son fiyatım 13milyar dır...bakın ben araştırdım biraz bu km de bu fiyata yatmamış motor yok..12 ye var ama km si çok ve motor yürüme hızında yan yatmış..sende biliyorsun ki bu motoru yazın 14 milyar rahat eder...benimde işim görülsün işte...o yüzden 13milyar dan aşağı fiyata vermem imkansız...motoru kullanırım ve kredi çekip işimi görürüm...tamam dostum...biGbaDbluE adlı üyeden alıntı
biGbaDbluE, osimen34, bu iş burdan olmaz bi buluşun tokalaşın al tekke ver külah bu iş biter hadi kolay gelsin
param olsa hiç düşünmem osman dostum...fotoğrafa bakmak yeter...servise gitmeye bile gerek yok...hemen notere....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Vallaha motor temize benziyor...Fiyatta güzel.Umarım ben alacağım zaman(en az 2 sene) da böyle bi motor bulabilirim...Alanada satanada hayırlı uğurlu olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)