Marka: Kawasaki
Model: KLE500
Motor: 500
Renk: Siyah
KM: 15000
Yil: 2004
Fiyat 8.500 YTL
Tel: 532 335 93 03
Marka: Kawasaki
Model: KLE500
Motor: 500
Renk: Siyah
KM: 15000
Yil: 2004
Fiyat 8.500 YTL
Tel: 532 335 93 03
waybeee yaratan ne güzel motorlar yaratıyo işallah satarsın
2004 Kırmızı 15000 Km de Honda xl 200 ile takas yaparmısınız?
Sizi bir tanısaydık sayın doktor, kervancılardansınızdır umarım. Satış için uğrayanı satışa getirme gibi bir huyumuz var da.
HOŞ GELDİNİZ, Motorunuz güzelmiş, Daha güzelliklere hep beraber inşallah.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Ama tebrik etmek lazım.İlan güzel ve açık.Eksik bir şey bulamadım.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
doctor ilanı verdi hemen kayboldu
nasıl olsa burası ücretsiz gazteye verseydi ücret ödeyecekti
10550 sıfırı
yani arkadaş 1 yıllık motora %20 aşağı bir fiyat vermiş bence makulFiyatlara M/C'de %8, ATV'de %37 Ö.T.V. ve %18 K.D.V. dahil olup, plaka & ruhsat masrafları ve yıllık taşıt bandrol ücretleri hariçtir .
motorda extradan top case de var enduro düşünen arkadaşlara tavsiye edilir
tek eksisi kawasaki lerde ortak sorun olan yedek parça
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
tecnodesign arkadaş pek misafirperver değilsiniz.
enpasha, abi sen bkimle konuşuyon burda öle biri yok en azından şu an
Doctor, sattımı bu aleti bir mesaj atıp kaybolmuşsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR, harbiden yaww bende bi kaç gün önce takıldım kaldım enpasha kime demiş yaw bunu allah allah diye Bu arada BBRR, abi her satılık motor başlığında mutlaka mesajın var ya Motor satışı işine mi girmeyi düşünüyosun yoksa
Arkadaslar motor cok yakin bir arkadasimin. Telefon numarasida var. Merak eden, alici olan var ise telefon teknolojisini kullanabilir....... Degil mi?
forrap, olm ayak yapıyom ben dövmeciyim diye aslında galeri sahibiyim ben çaktırma durumu
doktorumu rahatsız etmeyin açın telefonu bak kızmış doktorum arkadaşı adına yazmış hem doktor hem arkadaş canlısı ama fazla rahatsız edilmekte istemiyoArkadaslar motor cok yakin bir arkadasimin. Telefon numarasida var. Merak eden, alici olan var ise telefon teknolojisini kullanabilir....... Degil mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)