Satılık 2005 Model Sıfır Denecek Kadar Temiz Sahibini üzmeyip Masraf Cıkartmayacak Bir Motor..
Yaklasık 1ay önce Servise Soktum Ve Depo Krenajını Her 2 Yan Kapak Krenajlarını Aküyü,stop üstü Krenajını Siperlik Krenajını Sıfır Orjinaliyle Degiştirdim Ayrıca 2ad Orjinal El Korumalık Ve Amörtisör Korumalıkları Taktırdım,km Teli Debriyaj Ve Fren Telini Degiştirdim,arka Fren Hidrolik Fortumunu Sıfır Taktım,ayrıca Karbüratör Temizlendi,sipop Ayarı Yapıldı,buji Degişti,motor Yagı Degişti,dört Sinyal Orjinal Alınıp Takıldı... Tüm Bunları Motora Binecek Oldugum Için Para Kıydım(tüm Bunlar Için 600 Ytl ödedim) Ve Yaptırdım Fakat 18.07.08 Itibariyle Cbr 125 Aldıgım Için Motoru Satıyorum Görüldügü üzre Motor Tam Düşeş Durumda Alıcısı Uzun Süre Masraf Etmez(benim Motorda Tek Yaptırmadıgım Debrijaj Degişmesi Lazım Ister Alıcı Yaptırsın Istenirse Bende Yaptırabilirim Anlasırız) Motor Acil Satılıktır Istediginiz Motorcuya Gösterebilirsiniz... 0555 864 56 82 Cüneyt 1.800 YTL KREDİ KARTI İLE ÖDEME ALINIR.