250cc chopper motti marka motor
Reklamlar
-
dostlar kaza haberini okuyup sakın yanlıs anlasılmasın ama motorumdan sogudum baska motor alıcam motorumda hiç bir eksik yoktur caddebostandan bilenler bilir motoru cok temiz kullanılmıstır bi tek bugun talihsiz bir kaza atlattım ama ondada on panel komple deişti motorunda hala bi sorun yok isteyen beni tanıyanlara sorabilir ilk motorum olmadıgından acemilik devresi yasamadım ve motoru gereksiz selerden kacındım zaten gidip geldigim yollarda duzgundu isteyen beni tanıyanlara sorar tanımayan motoru gorup test edebilir canta sisfarı elcik saat mevcuttur cift silindir parca konusunda zorluk cekmessiniz malum çin malı okadar cok sey beklemek yanlıs olur ama bende yalan yok motor kazadan sonra bozulmamıstır sadece on panel deiştirilmiştir alan kişi memnun kalır fiyatı 1.1250 dir alan kişiye belki indirim yaparım ama baska motor alıcam bende ogrenciyim ama oturulup konusulur anlasılır bi şekilde saygılar resimleri ilgilenenlere msnden atarım motorun fiyatını 1250 yaptım acil lazım hyosung alıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)