evet bende motorumu satiyorum.temiz garaj motorudur.
Markasi:Asya 150 T
Km:1850
Model:2005 Haziran cikisli
Renk:Kirmizi-Gri
Açik arttirma fiyati:1.400 YTL
haydi beyler varmi arttiran..
evet bende motorumu satiyorum.temiz garaj motorudur.
Markasi:Asya 150 T
Km:1850
Model:2005 Haziran cikisli
Renk:Kirmizi-Gri
Açik arttirma fiyati:1.400 YTL
haydi beyler varmi arttiran..
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
kadirsoyyy, oda güzel..
5.000.ytl
şaka şaka hayırlı satışlar kanka!
Bir gün herkes racing'ci olacak!!!
kadirsoyyy, bu 1500 ytl sini anladıkta KDV nasıl bişey oluyoo bakem
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
valla en güzel satış şekli, gerçekten birileri almak istiyorsa verebileceği fiyatı söyler. Hayırlı uğurlu olsun...
Bu arada gerçekten + KDV nasıl oluyo???
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
fatura kesicek heralde arkadaş ???
yada daha kötümser bi anlama şekliyle ; kafadan 270ytl "onarma" durumu sözkonusu..
dostum düzelt sen bence ilanını
bi enteresanlık var !! ama denemek bile güzel..seni alkıshlıyorum kadirsoyyy!!
I\\´m / I can !!
KDV isin esprisi tabii ki.pazarlama taktigi sadece.ilan renklensin diye..resimlerimi yakinda ekleyecegim
iyi birv fıat hadı bakalım ne olacak bakalım
vay kadircim yaşam belirtileri görüyorum sende...buralardamıydın...noldu bize abi ya...tam koptuk...eyongta esrarcengiz bir bekleyişten sonra ortaya hiçbirşey olmamış gibi çıktı...ve bir açıklama bile yapmadı...ben şurdaydım burdaydım diye...demekki noluyormuş...forum alemleri çok vefasız oluıyormuş...dostluklarda sanalmı acaba internette...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Valla ben burayı anlamadım, galiba bişey var ortada ama ben bilmiyorumeyongta esrarcengiz bir bekleyişten sonra ortaya hiçbirşey olmamış gibi çıktı...ve bir açıklama bile yapmadı...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
eyong kardes mete bu ne soylese yeridir..
mete_han, maalesf dostluklarda sanal oluyor herhalde.baksana bi bovling turnuvasına geleyim dedim.masusçuktan.kalacak yerim yok dedim.bir allahın kuluda ayıp ediyon hasan abi ne demek biz seni sultanahmet parkında yatırımıyıoz hiç demedi.eeeee nediyelim demekki herşey anadoludaki gibi saf olarak kalmamış.gene insanlık bizim buralarda kalmış.öptüm seni
gel abi marmarise netçen istanbulda bende kalırsın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
motorun resmi varmı ayrıca 1.450 ytl peşin veririm.
BBRR, sağol kardeşim allah razı olsun.2006 senesinde çıkacağımız büyük Türkiye turunda inşallah oarayada geleceğiz o zaman muhakkak sizede uğrarız.selamlar saygılar
resim konusunda birşeyler yapmayı düşünüyormusun arkadaşım ? İnsan gördügü mala daha iyi para verir
resimleri bugün ekleyecegim arkadaslar..
motor bildigin asyalardan resim konusunda eklemeye calisiyorum ama henuz basaramadim.serhat_fb adlı üyeden alıntı
bir de sunu belirteyim motorun egzos sesini actirdim.gercekten cok guzel ses cikariyor düsünürsen 1.500 ytl'ye veririm.
hadı arkadaslar yok mu alıcı bırısı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)