Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Satılık JINLUN 250-5 Elegance (Sorunsuz) 2850 YTL

REKLAM ALANI

Satılık JINLUN 250-5 Elegance

Motorumu daha güçlü ve farklı bir tarz ile değiştirmek için satıyorum. Satma kararını zor verdim, çünkü motorumu gerçekten seviyorum . Bakımlarının hepsi pendik bayisinde yapılmıştır. Şu an hiç bir sorunu bulunmayıp kalitesinin zirvesinde denilebilir. Oldukca seri hızlanarak 130 a kadar çıkabilmekte. Daha sonrası için yol hava gibi allaha kalmış durumlar gerekir . 110-120 ye çok kolay çıkıyor. Koltukları yumuşak sünger ve BMW derisiyle değiştirilmiş, ekstradan konfor ve şıklık katılmıştır .

Alanada banada hayırlısı diyelim.

e-mail: erbaris@yahoo.com
    Fiyatı: 3100 YTL (Almak isteyenle fiyatta anlaşılır)
    Telefon: 0535 257 92 95 (Barış)
    Rengi: Siyah
    Yıl: 2005
    KM: 2510

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Umarım bir an önce satar ve istediğin motoru alırsın dostum...Cihaz temiz bakılmış belli.Alanada satanada hayırlı uğurlusu olsun

forrap, valla arabayı bir kere silmemişimdir bile. bunun için yerlerde süründüm valla. mehmet kardeş bilir. gözü önünde bile oldu bu olay hadi hayırlısı diyelim

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Çok güzel resimler
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    yukarda allah var , cillop gibi makina..........
    yalan yok yani

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel alet aklı başında fiat
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Galenus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşım ciddi bir alıcıyım. e-mailini lütfen kontrol et.

ChiLeCk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mrbbb bende beğendim motoruu... ve almayı isterim.

kardeşim hayırlısı olsun çok temiz motorun gözün gibi bakıyorsun biliyoruz alan adına şimdiden hayırlı olsun

barış; motorum eşşek ölüsü gibi gitmiyo 80 i zor görüyorum, bisikletli bebeler yanımdan tek teker yapıp geçiyo, derileri geçen kurbandan kalma uyuz dana derisi diyodun sabotaaaajjjj, sattırmam olm sana o motoru

hayırlısı olsun, gerçekten barış gözü gibi baktı motora. gezilerden biliyoruz bu motoru, cidden lokumdur yani. alan çok iyi bir seçim yapmış olacak

barış takas yapmak isteyen çıkabilir, istediğin motoruda yazarsan belki temizinden 2. el düşer

Biscuit, sağol. hayırlısı neyse o olsun. zaten motora baktıkca hala vaz mı geçsem diyorum. kısmet diyelim artık

ChatnoiR, sabah sabah güldürdün beni valla. sana verelim o zaman. hem böyle içim daha rahat olur. artık bisikletli bebeklerin ağzı yere düşer valla ben kawasaki er-5 düşünüyorum. er-5 sahibinin jınlunla takasa girceğini sanmam zaten benim paramda şu an tam değil. ocaktan sonra bakıcam artık. hemde şoyle 5000km yi geçmemiş 2005 ve siyah istiyorum. onada kısmet diyelim beee.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    barışın aletine!.. ben kefilim arkadaşlar...almada yanında yat...kelepir mal...

baronum sana suzuki v-storm yakışır hacı
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

mete_han, abi beni v-storm baya bi aşar. bi kere boydan bitiriyor abi alsınlar sonra yatarlar yaw

baron985, aslında cruiserlara bayılıyorum ama türkiyenin yol şartlarından dolayı ben artık tercihimi enduro veya kros yönünde kullanacağım motorla her çukura girdiğimde içim gidiyor, yazıktır alete
    fakat fazladan ödeneğim olsa senin motoru keyif yapmak için alırdım, arada bi tur için sanada verirdim

ChatnoiR, valla fazladan bendede para ve yer olsaydı bu motoru hiç satmayıp keyif için bırakırdım, ama bu motorun parasıyla bile şu an yeni motorun parasını çıkaramıyorum. çok özlersem ilerde maddi durumum rahatlayınca tekrar alırım bir tane

Motosikleti
    DS 650 ADAY

resimler nefis

Bakımlı.Şansın açık olsun dostum.Bu makinaları gördüm mü kawasakı vn 1500 ve sesi geliyor aklıma.Bas kontağa otur karşısına rölantide dinle babam dinle.

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    baron985, cuğum canım ciğeri kardeşim bak ben hasta etme o motoru satıpta başka motor almayıp bizi ekersen şerefsizim konstantinede gelir seni bulup bacaklarından vururum.motor almayacaksan motorunu satmaaaaaaa.imdat barış motoru satıyor.sattırmam kardeşim sattırmam.almayın lan barışın motorunu.motorsuz kalacak bizi yanlız bırakacak
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    mete_han, cığım elmelı şekerim.turtalı pastam .şeker kardeşim bu cuma senin için diyanetten izin aldım bütün sakarya camilerinde mendi
    l açıp senin için para toplatıcam.maddş durumundan dolayı motoru satma diye.evet sitemizin sakinlerine duyurulur.Ramazanda hayır yapmak isteyen abiler ablalar ve kardeşler.Metehan kardeşimzizn Kredi kartyı ve cartı borçları için yardım kampanyası.öyle kuru kuruya arkadaşlık olmaz.hade pamuk eller cebe.hesap numarası bekliyoruz metehancığım.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Hasan nöbettesin galiba. Ne oldu Mondial? Sen baron barışı bacaklarından vurmadan önce senin bayi ile bir antreman yapacaksın galiba.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

baron985 Selam ben pendikte oturuyorum eger motoru gorebilecegim biyer varmı ?

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler