Satılık JINLUN 250-5 Elegance (Sorunsuz) 2850 YTL
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
Umarım bir an önce satar ve istediğin motoru alırsın dostum...Cihaz temiz bakılmış belli.Alanada satanada hayırlı uğurlusu olsun
-
forrap, valla arabayı bir kere silmemişimdir bile. bunun için yerlerde süründüm valla. mehmet kardeş bilir. gözü önünde bile oldu bu olay hadi hayırlısı diyelim
-
Çok güzel resimler
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
yukarda allah var , cillop gibi makina..........
yalan yok yani
-
Süper Moderatör (BBRR)
güzel alet aklı başında fiat
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Arkadaşım ciddi bir alıcıyım. e-mailini lütfen kontrol et.
-
mrbbb bende beğendim motoruu... ve almayı isterim.
-
kardeşim hayırlısı olsun çok temiz motorun gözün gibi bakıyorsun biliyoruz alan adına şimdiden hayırlı olsun
-
-
-
barışın aletine!.. ben kefilim arkadaşlar...almada yanında yat...kelepir mal...
baronum sana suzuki v-storm yakışır hacı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han, abi beni v-storm baya bi aşar. bi kere boydan bitiriyor abi alsınlar sonra yatarlar yaw
-
-
ChatnoiR, valla fazladan bendede para ve yer olsaydı bu motoru hiç satmayıp keyif için bırakırdım, ama bu motorun parasıyla bile şu an yeni motorun parasını çıkaramıyorum. çok özlersem ilerde maddi durumum rahatlayınca tekrar alırım bir tane
-
resimler nefis
Bakımlı.Şansın açık olsun dostum.Bu makinaları gördüm mü kawasakı vn 1500 ve sesi geliyor aklıma.Bas kontağa otur karşısına rölantide dinle babam dinle.
-
baron985, cuğum canım ciğeri kardeşim bak ben hasta etme o motoru satıpta başka motor almayıp bizi ekersen şerefsizim konstantinede gelir seni bulup bacaklarından vururum.motor almayacaksan motorunu satmaaaaaaa.imdat barış motoru satıyor.sattırmam kardeşim sattırmam.almayın lan barışın motorunu.motorsuz kalacak bizi yanlız bırakacak
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
mete_han, cığım elmelı şekerim.turtalı pastam .şeker kardeşim bu cuma senin için diyanetten izin aldım bütün sakarya camilerinde mendi
l açıp senin için para toplatıcam.maddş durumundan dolayı motoru satma diye.evet sitemizin sakinlerine duyurulur.Ramazanda hayır yapmak isteyen abiler ablalar ve kardeşler.Metehan kardeşimzizn Kredi kartyı ve cartı borçları için yardım kampanyası.öyle kuru kuruya arkadaşlık olmaz.hade pamuk eller cebe.hesap numarası bekliyoruz metehancığım.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
Hasan nöbettesin galiba. Ne oldu Mondial? Sen baron barışı bacaklarından vurmadan önce senin bayi ile bir antreman yapacaksın galiba.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
baron985 Selam ben pendikte oturuyorum eger motoru gorebilecegim biyer varmı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler