Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Satılık JINLUN 250-5 Elegance (Sorunsuz) 2850 YTL

REKLAM ALANI

bu motor kefkenden dönerken benim yanımdan 140 la geçti ben şahidim... (biraz yokuş aşağı gidiyorduk ama olsun )
    barış titiz adamdır, motoru da çok temiz...alacak olana hayırlı olsun diyelim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    baron985, eğer bu fiyatada alan yok ise

zipir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6
    arkadaşım 1.500ytl peşin param var gerisinide kredi kartından versek olmazmı

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    ne biçim iş 1 ay oldu satılamadı gitti cillop gibi motor
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

en sonunda ben alcam, artık ödemeyide yaz başına yaparım... olur dimi barış euheuhe

zipir, abi benim post makinam yokki :

kahraman34,

tar-kan, yok abi baya saglam bir yokustu o. yoksa 120 uzerine duz yolda pek cikamiyor. ama 120 ye kadar racing gibi geliyo serefsiz. 120 de bisi var orda takiliyo

ChatnoiR, zaten bu ay satamazsam yaza kadar beklicem. zaten bu aydan sonra benim ismede cok yaramicak ucuza vermek

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    2849 a verirsen ben alim olm boşver satma güzelim motoru 120 yapıyo işte daha ne istiyon
    ALPAY

explorer, bak sende satiyon motoru bide bana 120 yapiyo daha ne istiyon diyion. seninkide 180- 190 - hatta 200 bile yapiyo. sen niye duramiyon

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    baron985, ben satınca racing filan almıcam, benim için hız önemli deil (yalan) yani ilk sırada değil. önümüzdeki yaz küçük bir türkiye turu yapmayı düşünüyorum onun için satıyorum
    ALPAY

explorer, bende dunya turu yapacam nolacak simdi

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    baron985, sen racing alırsın kesin o yüzden bırak dünya turunu anca şehirlerarası artık
    ALPAY

zagortenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250 5 kirmizi
    selam baron
    nihayet kendime aldım bir tane. Ama henüz binemedim bayram tatilinde istanbul dışındaydım.
    şimdi de bir arkadaş (bayan) için arıyoruz. tesadüfen senin ilanı görmüş ve bana sordu. ben de göründüğü kadarıyla temiz bir makine olduğunu, baron (Barış) ı da siteden tanıdığımı söyledim. umarım doğru söylemişimdir.

zagortenya, valla motor zaten yeni. seninde bildigin ufak tefek ayar ve gevseme sorunlari oldu ilk zamanlarda. ama simdi hic biseyi kalmadi. kaldirdim motoru garaja duruyo oyle. bu fiyata keske ben gorseydim de sifir almak zorunda kalmasaydim

ozzkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    baron senin motorunu umit baykalın video kamerasında izledim.gerçekten çok hoşuma gitti.Ben adanada oturuyorum motor burda olsa kesin hiç düşünmeden alırdım.ama bencede satma çok zarar ediyorsun

zagortenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250 5 kirmizi
    selam barış.
    umarım hızla iyileşirsin.
    jınlun için dün 2 arkadaş gönderdim-biri bayan. ancak 2.900 demişsin son fiyat. topic başlığında 2.850 yazıyor. arkadaşlar dünkü yağmur-çamurda makine peşinde ciddi alıcıydı. Artık ne düşündüğünü bilemiyorum. Makineden ayrılmak istemediğine yordum. bu daha iyi.
    kendine iyi bak.

Barış fiyat olayını abartmıyormusun...bu kadar düşük bence abartmışsın bekle biraz istedğin fiyata satılır indirip durmasana...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler