bu motor kefkenden dönerken benim yanımdan 140 la geçti ben şahidim... (biraz yokuş aşağı gidiyorduk ama olsun )
barış titiz adamdır, motoru da çok temiz...alacak olana hayırlı olsun diyelim...
bu motor kefkenden dönerken benim yanımdan 140 la geçti ben şahidim... (biraz yokuş aşağı gidiyorduk ama olsun )
barış titiz adamdır, motoru da çok temiz...alacak olana hayırlı olsun diyelim...
baron985, eğer bu fiyatada alan yok ise
arkadaşım 1.500ytl peşin param var gerisinide kredi kartından versek olmazmı
ne biçim iş 1 ay oldu satılamadı gitti cillop gibi motor
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
en sonunda ben alcam, artık ödemeyide yaz başına yaparım... olur dimi barış euheuhe
zipir, abi benim post makinam yokki :
kahraman34,
tar-kan, yok abi baya saglam bir yokustu o. yoksa 120 uzerine duz yolda pek cikamiyor. ama 120 ye kadar racing gibi geliyo serefsiz. 120 de bisi var orda takiliyo
ChatnoiR, zaten bu ay satamazsam yaza kadar beklicem. zaten bu aydan sonra benim ismede cok yaramicak ucuza vermek
2849 a verirsen ben alim olm boşver satma güzelim motoru 120 yapıyo işte daha ne istiyon
ALPAY
explorer, bak sende satiyon motoru bide bana 120 yapiyo daha ne istiyon diyion. seninkide 180- 190 - hatta 200 bile yapiyo. sen niye duramiyon
baron985, ben satınca racing filan almıcam, benim için hız önemli deil (yalan) yani ilk sırada değil. önümüzdeki yaz küçük bir türkiye turu yapmayı düşünüyorum onun için satıyorum
ALPAY
explorer, bende dunya turu yapacam nolacak simdi
baron985, sen racing alırsın kesin o yüzden bırak dünya turunu anca şehirlerarası artık
ALPAY
selam baron
nihayet kendime aldım bir tane. Ama henüz binemedim bayram tatilinde istanbul dışındaydım.
şimdi de bir arkadaş (bayan) için arıyoruz. tesadüfen senin ilanı görmüş ve bana sordu. ben de göründüğü kadarıyla temiz bir makine olduğunu, baron (Barış) ı da siteden tanıdığımı söyledim. umarım doğru söylemişimdir.
zagortenya, valla motor zaten yeni. seninde bildigin ufak tefek ayar ve gevseme sorunlari oldu ilk zamanlarda. ama simdi hic biseyi kalmadi. kaldirdim motoru garaja duruyo oyle. bu fiyata keske ben gorseydim de sifir almak zorunda kalmasaydim
baron senin motorunu umit baykalın video kamerasında izledim.gerçekten çok hoşuma gitti.Ben adanada oturuyorum motor burda olsa kesin hiç düşünmeden alırdım.ama bencede satma çok zarar ediyorsun
selam barış.
umarım hızla iyileşirsin.
jınlun için dün 2 arkadaş gönderdim-biri bayan. ancak 2.900 demişsin son fiyat. topic başlığında 2.850 yazıyor. arkadaşlar dünkü yağmur-çamurda makine peşinde ciddi alıcıydı. Artık ne düşündüğünü bilemiyorum. Makineden ayrılmak istemediğine yordum. bu daha iyi.
kendine iyi bak.
Barış fiyat olayını abartmıyormusun...bu kadar düşük bence abartmışsın bekle biraz istedğin fiyata satılır indirip durmasana...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)