güzelmiş, zaten güzel olmayan bebek varmı?
güzelmiş, zaten güzel olmayan bebek varmı?
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
çolakoğlu ,ben ölürüm onlara.çok güzeller alahım.ya üstad ne olacak ne kadar daha anne sütünden ayırmıyacan bu aslan yavrularını.vallaha çok heyecanlandım.şu bebelerden birini istiyorum daha fazla bekletme allah aşkına.mesajını sabırla bekliyorum.
kaç tane bunlar ya bi saydım 8 bi saydım 9 valla itaatkar vede tehlikelki hayvanlardır evde beslenebilir çok havlamayan bir cinstir aynı zamanda evi dehşet korur kapıyı açık bırak git maçası sıkan gelsin girsin burda çok sevdiğim bir otelci arkadaşımda var kışın akşamları (kışın otel kapalı) otele salıyo bir gün içerde kan revan bir kazak bulduk ama kimse yok valla ne oldu bilemiyoz hırsız< içeri girmiş ama çıkmışmı mideyemi gitmiş ne olmuş belli deil
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
cantona, 3 erkek 1 dişi veya 2 erkek 1 dişi kaldı tam hatırlamıyorum. sütten kesilmeleri için 10-15 gün kalmış.
Colakoglu, 3 dolar niye 3 dolar olmazsa olmuyormuymuş düz 250 falan yazsana
RUZGARSEVDALISI, pazarlık yapılır demek istedim.
çolakoğlu,bayramdan sonra sütten kesilecek demek bu aslanlar.eğer yine 2 erk.1 dişi kalmış olursa o tarihte , lokumumuzu alıp istemeye geliriz erkeklerden birini sabırla bekliyorum.selamlar...
inşallah...
3$ wergi war galba neden 250 diil 253
indirim yaptım. 200$!!!
elimde 2 tane yavru kaldı. sütten kesilmelerine 1 hafta var. 10 gün sonra da alıcı çıkmazsa yakın çevreme dağıtacağım, duyrulur...
sevgili çolakoğlu,kalan yavruların erkekmi dişimi.ayrıca alan olmazsa yakın çevreme dağıtacağım demişsin.inşallah bana olan sözünü unutmamışsındır.Sabırla bu kadar zaman bekledim.samimiyetine inanıyorum.en kısa süede cevabını bekliyorum.görüşmek üzere
cantona, hocam beleşçi gördüm seni
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenk kardeş.ayıp sallamışsın. bizim çolakoğlu kardeşle geçmişe dayanan bir muhabbetimiz olmuşki konuşmuşuz.Bunun beleşçilikle ilgisi yok.ayrıca durumum olsa zaten lafını ettirmez öderiz hakkını.
çolakoğlu cevap da yazmaz oldun.bu yavruların evlenme çağı geldi hala bi haber yok hocam. ne oldu kalan iki tane de gitti galiba .bi cevap yazarsan sevinirim.selamlar....
hayvan pazarlığından nefret ediyorm onlar sevgiye ve ilgiye muhtaç neden satıyorsunki bakmak ve isteyene versen daha iyi olmazmı ben rottweiler alıcak param yok çok iyi bakmak isterim bana vermicekmisin
bende 3 tane alman kurt'u yavruları var babası alman kurt'u keçeli annesi belçika isteyene veririm arkadaşlar iyi bakabilecek birineee ücretsiz olarak
speedrunner bakımı zor bir cins midir bu, mesela dükkanda besleyebilir miyim??
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Herkezin bildiği kadar işte kurt köpekleri biraz zordur bakımı ilgi ister ve eğitim ister tüy dökümü ise sık yaşanır resim ise örnekEyong adlı üyeden alıntı
Güzel bir çocugunvar.Benım Terrier de yavruladı 3 tane dombik dombikler hepsi.Ben mumkun oldug kadar arastırıp satıyorum yyavruları.Birinı verdık zaten.Diğerlerinide ıkı kısı ıstedı ama vermedık bakamıyacaklarınaınandıgımız ıcın.Umarım Guzel aılelere gıderler.Cunku cogu ınsan cocuklarına alıp sonra sokağa bırakıyorlar tıpkı benım Mathildamı sokakta buldugum gibi.Psıkolojılerı bozuluyor hayvanların.Yada Sureklı el degıstırmekten apta l oluyor.O yuzden cok ıyı aratırmak lazım.
Cape Town' da bile Kangal var yaa. Gözlerime inanamadım...BoneXXX
Nereden: Launceston - Avusturalya
Motosikleti: 1982 Volvo 244GL + 1975 Toyota Corolla
Tarih: 2005-10-13, 12:58:07
Hocam kalbimi kirdin Avusturalya'da yaklasik 100 tane saf kangal var
Hemde Çita (cheetah) yetiştirilen bir çiftlikte gördüm... Çitalarla aynı yerde duruyordu... Anneleri olmayan çitalara başka hayvanlar saldırmasın diye gözkulak oluyordu... Düşünebiliyormusunuz...
Size bir de Cape Town daki kızım ile oğlumun fotolarını göstereyim...
Uli
Paige & Uli
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)