Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Satılık Rottweiler Yavruları -SATILDI-

REKLAM ALANI
    federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    güzelmiş, zaten güzel olmayan bebek varmı?
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    raptor

rott

çolakoğlu ,ben ölürüm onlara.çok güzeller alahım.ya üstad ne olacak ne kadar daha anne sütünden ayırmıyacan bu aslan yavrularını.vallaha çok heyecanlandım.şu bebelerden birini istiyorum daha fazla bekletme allah aşkına.mesajını sabırla bekliyorum.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaç tane bunlar ya bi saydım 8 bi saydım 9 valla itaatkar vede tehlikelki hayvanlardır evde beslenebilir çok havlamayan bir cinstir aynı zamanda evi dehşet korur kapıyı açık bırak git maçası sıkan gelsin girsin burda çok sevdiğim bir otelci arkadaşımda var kışın akşamları (kışın otel kapalı) otele salıyo bir gün içerde kan revan bir kazak bulduk ama kimse yok valla ne oldu bilemiyoz hırsız< içeri girmiş ama çıkmışmı mideyemi gitmiş ne olmuş belli deil
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

cantona, 3 erkek 1 dişi veya 2 erkek 1 dişi kaldı tam hatırlamıyorum. sütten kesilmeleri için 10-15 gün kalmış.

Colakoglu, 3 dolar niye 3 dolar olmazsa olmuyormuymuş düz 250 falan yazsana

RUZGARSEVDALISI, pazarlık yapılır demek istedim.

Motosikleti
    raptor

rott

çolakoğlu,bayramdan sonra sütten kesilecek demek bu aslanlar.eğer yine 2 erk.1 dişi kalmış olursa o tarihte , lokumumuzu alıp istemeye geliriz erkeklerden birini sabırla bekliyorum.selamlar...

inşallah...

bikerboi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    23' Piaggio Beverly S 400
    3$ wergi war galba neden 250 diil 253

indirim yaptım. 200$!!!
    elimde 2 tane yavru kaldı. sütten kesilmelerine 1 hafta var. 10 gün sonra da alıcı çıkmazsa yakın çevreme dağıtacağım, duyrulur...

Motosikleti
    raptor

rott

sevgili çolakoğlu,kalan yavruların erkekmi dişimi.ayrıca alan olmazsa yakın çevreme dağıtacağım demişsin.inşallah bana olan sözünü unutmamışsındır.Sabırla bu kadar zaman bekledim.samimiyetine inanıyorum.en kısa süede cevabını bekliyorum.görüşmek üzere

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    cantona, hocam beleşçi gördüm seni
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Motosikleti
    raptor

beleşçi

cenk kardeş.ayıp sallamışsın. bizim çolakoğlu kardeşle geçmişe dayanan bir muhabbetimiz olmuşki konuşmuşuz.Bunun beleşçilikle ilgisi yok.ayrıca durumum olsa zaten lafını ettirmez öderiz hakkını.

Motosikleti
    raptor
    çolakoğlu cevap da yazmaz oldun.bu yavruların evlenme çağı geldi hala bi haber yok hocam. ne oldu kalan iki tane de gitti galiba .bi cevap yazarsan sevinirim.selamlar....

hayvan pazarlığından nefret ediyorm onlar sevgiye ve ilgiye muhtaç neden satıyorsunki bakmak ve isteyene versen daha iyi olmazmı ben rottweiler alıcak param yok çok iyi bakmak isterim bana vermicekmisin

bende 3 tane alman kurt'u yavruları var babası alman kurt'u keçeli annesi belçika isteyene veririm arkadaşlar iyi bakabilecek birineee ücretsiz olarak

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    speedrunner bakımı zor bir cins midir bu, mesela dükkanda besleyebilir miyim??
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı
    speedrunner bakımı zor bir cins midir bu, mesela dükkanda besleyebilir miyim??
    Herkezin bildiği kadar işte kurt köpekleri biraz zordur bakımı ilgi ister ve eğitim ister tüy dökümü ise sık yaşanır resim ise örnek

Güzel bir çocugunvar.Benım Terrier de yavruladı 3 tane dombik dombikler hepsi.Ben mumkun oldug kadar arastırıp satıyorum yyavruları.Birinı verdık zaten.Diğerlerinide ıkı kısı ıstedı ama vermedık bakamıyacaklarınaınandıgımız ıcın.Umarım Guzel aılelere gıderler.Cunku cogu ınsan cocuklarına alıp sonra sokağa bırakıyorlar tıpkı benım Mathildamı sokakta buldugum gibi.Psıkolojılerı bozuluyor hayvanların.Yada Sureklı el degıstırmekten apta l oluyor.O yuzden cok ıyı aratırmak lazım.

GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    BoneXXX

Nereden: Launceston - Avusturalya
    Motosikleti: 1982 Volvo 244GL + 1975 Toyota Corolla
    Tarih: 2005-10-13, 12:58:07

Hocam kalbimi kirdin Avusturalya'da yaklasik 100 tane saf kangal var
    Cape Town' da bile Kangal var yaa. Gözlerime inanamadım...
    Hemde Çita (cheetah) yetiştirilen bir çiftlikte gördüm... Çitalarla aynı yerde duruyordu... Anneleri olmayan çitalara başka hayvanlar saldırmasın diye gözkulak oluyordu... Düşünebiliyormusunuz...

Size bir de Cape Town daki kızım ile oğlumun fotolarını göstereyim...

Uli

Paige & Uli

Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler