BoneXXX, atma ülen avusturalyada saf kangal haltmı etmiş nereden bulcen.
BoneXXX, atma ülen avusturalyada saf kangal haltmı etmiş nereden bulcen.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Hocam kalbimi kirdin Avusturalya'da yaklasik 100 tane saf kangal var.Once Amerika goturulmus sonra ordan buraya getirilmis. Sultan'in annesi buradan fakat babasi Amerika'dan Pasha(ismi). Yapay dolleme ile Sultan dunya'ya geldi.$1500 masraf ettik ama isin icinde kopek olunca para hicbirsey bence!!! Ben aslen sivas'liyim. Mars'a gitsem saf kangal derimYalniz bir kotu haber, Sultan'in babasi Pasha ilik kanserinden oldu malesefki http://www.beautdogs.com/Pasha.htm buda web sayfasi. Kopegin sahibi Amerikali bir kadin kocasi Turk. Eger kangaldan biraz anliyorsan buyuk kafasindan ve kafasinin siyahligindan anliyabilirsin. Burada yuruyuse cikiyorum arabalar durup soruyolar bu ne cins kopek diye cok populer, bende onun karizmasindan yararlaniyorumResim yavruyken cekilmis bir resim ayaklarina bakarsan patileri ne kadar buyuk bu saf kangal isaretidir. Birazcik tanitiyorum size umarim yanlis anlamazsiniz
[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]
yurtdisinda kangal çok pahalıdır.
çünkü kangalın ihracatı yasak gibi bişeyler duymuştum. (bu arada konu dışına çıktığımın farkındayım. bir tane cümle için başka başlık açmak istemedim.)
Walla Turkiye'den son cikis durumlarini bilmiyorum, ama eskiden Amerika'ya goturulmus oradan buaraya gelmis. Yapay dollemelerle uretimi bir nevi saglanmis. Simdi daha sikilastirilmis olabilir, aslinda Turkiye'dede tanidiklariniz olmadigi surece saf kangal almak oradada zor degilmi?
BoneXXX, köpeğin çok güzelmiş, paşa'nın web sayfasına da baktım. Ölmesi çok üzücü :( Senin sultana kocaman sarılıp öpesim geldi. Maşallah çok tatlı birşey.. Özellikle büyük ırk köpeklere hastayım zaten.. Benim kocaoğlanı da dün yıkayıp pakladık.. Tertemiz oldu itoğlusu..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
arkadaşlar tamam kangal güzel ama rott daha bi karizma.nası denir yada bana öyle geliyor.kangalın tipi duruşu çok sıradan düz.ama rott ise kısa tüyleri .basık çenesi daha bi cins.hasta oluyorum rottlara.çolakoğlu kardeşim sende özel mesajlarımıza cevap vermez oldun .sabırla bekliyorum.
Hocam buna katilmiyorum, Kangalin gorunusu kafasinin buyuklugu, yuzundeki siyah maskesi, kalin kuyrugu atak haline gectiginde kuyrugunu kivirmasi, aslan patisi gibi patileri ve kurt bogan tek kopek olarak bence apayri karizmasi var. Ama tabi herkesesin hosuna giden kopek farklidir. Ben rott'larida severim ama kangalim olmasaydi tercih edecegim kopek cinsi doberman veya alman kurdu olurdu sanirim. Tabi bu isler zevk meselesi o yuzden kisiden kisi ye farklilik gosterir. Ama kangalin siradan gorunusu olduguna katilmiyorum.cantona adlı üyeden alıntı
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************
BoneXXX, Bildiğim kadarıyla şu anda yurt dışına çıkışı yasak. Türkiyede temini o kadarda zor değil Kangalda ve Ulaştaki köpek yetiştirme çiftliklerinden ücreti mukabilinde temin edebiliyorsun. Kaç aylık olduğu önemli, fiyatı buna paralel yükseliyor çok değişik bir havası ve zekası var asil hayvan. Tabi bunu bir kangal besleyicisi olarak ancak sen anlayacaksın
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
sivas dışına çıkışıda yasak aslında ama türkiyede her yerde olduğundan sorun olmuyo bulunuyoBildiğim kadarıyla şu anda yurt dışına çıkışı yasak.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
köpeklerin süttem kesilmesi için aşağı yukarı 25-30 gün kaldı. bilgin olsun.
bu arada tüm özel mesajları içerdikleri konular doğrultusunda en iyi şekilde cevaplamaya çalıştım.
Bilgilerinize...
anne ve babanin mizaclari nasil. saldirganlar mi? koruma icgudusu? bekcilik?
bence 45 gunden daha fazla kalsinlar anne yaninda.
Bu arada anne altindan kendimiz secebiliyor muyuz yavruyu?
umarım onlari omurleri boyunca severek bakabilecek bir aile bulursun her birine.
çolakoğlu kardeş,daha kaç gün kaldı sütten kesilmelerine bu yavrucakların.sana zahmet analarının yanında bi resimlerini çeksen şu babayiğitlerinde bizde bi görüp sevsek uzakdan uzakdan. vallahi umutla her akşam foruma girip yeni bi haber geldimi senden diye bakıyorum.en azından bi resimleri görsek....selamlar
en yakın zamanda (bugün,yarın) koyacam resimleri inşallah.
kucukprens, anne ve babanın kilosu ilk mesajda yazıyor. dediğin içgüdüler köpekte mevcut (tabi senin köpeğe verdiğin eğitimle de alakalı bu şeyler. köpeği gelen geçen severse soytarı olur)
bu arada istediğin yavruyu seçebilirsin.
kardes son fiyat ne olur söylesene ben pit almayi düsünüodum ona göre hesaplamak lazimm
Motorla Gömün Beni
bakabilecek yerim olsa hiç durmucam ama maalesef yerim yok
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
bunlar amerikan topuylamı besleniyo para yetişmez baba doymaz hem bunlar günde 5-6 top yer valla sonra yolda başımıza iş alırız amerikan topuyla diğer topları ayırt edemezse mock u yedik
Colakoglu, baba süperler ya.. Umarım hepsinin kaderi güzel ellere düşmek olur. Benimkinin bebekliği aklıma geldi birden. Çok haylazdı itoğlusu. Kemirmedik yer bırakmazdı. Terlik ayakkabı falan ne bulsa parçalardı. Sonradan uskuttu tabi. Şimdi uykucunun teki oldu
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)