Dainese D-jet model yarım kaskımı satıyorum. Ben kendim kapalı kask kullanıyorum, satma nedenim kaskın artçılara büyük gelmesi. L beden resmini çekemedim şimdilik temsili koyuyorum.
Fiyatı : 75 YTL
e mail : danger0@mynet.com
tel: 0555 318 66 34
Dainese D-jet model yarım kaskımı satıyorum. Ben kendim kapalı kask kullanıyorum, satma nedenim kaskın artçılara büyük gelmesi. L beden resmini çekemedim şimdilik temsili koyuyorum.
Fiyatı : 75 YTL
e mail : danger0@mynet.com
tel: 0555 318 66 34
kaskın resmini şu an koyamıyorum yakında gelcek. kaskın yenisi 175€, 2 senelik kask , ufak tefek çizikler mevcut, iç malzemeleri çok kaliteli ve çok iyi durumda. kask 2 senelik ama neredeyse hiç kullanılmadı çünkü büyük geldi...
fulface diye atladım ama değilmiş
fiyat uygun bence alanada satanada hayırlı olsun şimdiden
ERASER WİLL COME BACK
artçı , arkada oturan yolcu demek.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ehuehe.. allah müstahakını vermesin emi oskican.. gece gece güldürdün beni.. Mert inşallah satarsın hacı. Alana da şimdiden hayırlı olsun.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
aydın, cenk saolun arkadaşlar
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ben M kullanıyorum banada büyük gelir yoksa bu fiyata bukask kaçmaz arkadaşlar alanada satanada şimdiden hayırlı olsun
inş. alan kötü bi olay yaşamaz
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
posideon eywallah kardeş, bende çok mu ucuza veriyorum diye düşünyorum ama sağlık olsun. .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)